Vælg en side

PIF FirmaFitness

 

Hvem kan benytte sig af PIF FirmaFitness?

FirmaFitness er et sundhedstilbud, til lokale firmaer i og omkring Asferg. FirmaFitness giver firmaerne mulighed for at give deres medarbejder en medarbejdergode, som både vil komme firmaet og medarbejderne til gode. Er et firma tilmeldt PIF FirmaFitness kan alle deres medarbejder, som ønsker det, benytte sig af tilbuddene omkring FirmaFitness.

 

Hvad kan PIF FirmaFitness tilbyde? 

PIF FirmaFitness kan tilbyde et fitness abonnement med fri træning i fitnesscenteret i Træningshuset i alle ugens 7 dage inden for åbningstiden (7.00-22-30). Ønskes der at kunne træne enten tidligere eller senere på dagen kan der købes en nøglebrik for 150 kr., hvor de 50 kr. tilbagebetales når brikken afleveres igen.

 

PIF Firma Fitness tilbyder ligeledes Personlig Træning i et 3 månederforløb, med 1 ugentlig træningsdag:

 • Fri benyttelse af fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg i des normale åbningstid: 7.00-22.30. 
 • Indledende face to face samtale med den personlige træner, samt et personligt træningsprogram udformet ud fra medarbejderens mål og ønsker. 
 • 1 ugentlig træning med den personlige træner på et aftalt tidspunkt i 3 måneder.
 • Løbende vejledning, støtte og motivation fra den personlige træner samt fri sparring via sms og e-mails under hele forløbet.
 • Start-, midtvejs, og slut målinger af medarbejderen, samt løbende justering af træningsprogrammet.

 

Med FirmaFitness tilmeldes medarbejderne en af gangen. Ved personlig træning trækkes alle pengene en gang og ved fitness abonnement med træning i fitness centeret trækkes pengene automatisk hver måned. Firmaet vælger det abonnement/forløb som passer til deres virksomhed, udfra hvor mange medarbejder de har der vil benytte sig af tilbuddene:

 • 1-5 medarbejdere 
 • 6-10 medarbejdere 
 • over 10 medarbejdere 

Ønsker 3 at benytte sig af Personlig Træning og 4 ønsker et fitness abonnement, da tilmelder firmaet i alt 7 medarbejder og skal derfor vælge kategorien “6-10 medarbejdere”. 

 

Har medarbejderen været tilmeldt aktiviteter før i Purhus IF? 

Hvis medarbejderen tidligere har været tilmeldt aktiviteter i Purhus IF, har medarbejderen et login, som der skal benyttes når medarbejderen bliver tilmeldt. Har medarbejderen ikke tidligere været oprettet som medlem af Purhus IF, skal medarbejderen først oprettes, inden der kan foregå en tilmelding. Klik derfor på linket nedenfor “Oprettelse af ny person”. 

Herefter får medarbejderen tilsendt en adgangskode til den indtastet mailadresse, som skal bruges ved tilmeldingen. 
 

Klar til tilmelding af Fitness abonnement 

 1. Klik på “Vælg” nedenfor på det abonnement som passer til jeres virksomhed (Der åbnes et nyt vindue)  
 2. Indtast medarbejderen telefonnummer og adgangskode. (Kan medarbejderen ikke huske adgangskoden tryk på “Glemt adgangskoode?” og få det tilsendt via en SMS. 
 3. Tjek at alle oplysninger er rigtige og tryk “Næste”
 4. Læs handelsbetingelserne igennem, sæt et flueben ved accepter handelsbetingelser, og tryk”Næste”. 
 5. Dernæst betales med betalingskort og tilmeldingen er gennemført. 

Før Fitness abonnementet kan benyttes

Før medarbejderne kan benytte tilbudet skal de have aktiveret deres sygesikringsbevis som nøglebrik til fitness centeret. Dette gøres ved enten at lave en aftale med Udviklingskoorinator Nikoline Elling 

Konktak Nikoline Elling 30 20 46 21

 

Klar til tilmelding til Personlig Træning

 1. Klik på det tilbud som passer til din virksomhed fx “PIF FirmaFitness – Personlig Træning 1-5 medarbejder”. (og der vil komme informationer frem om tilbuddet i højre side) 
 2. Klik på på tilmeld nederst i høje side, under informationerne. 
 3. Indtast medarbejderen telefonnummer og adgangskode under “Allerede medlem” (Kan medarbejderen ikke huske adgangskoden tryk på “Glemt adgangskoode?” og få det tilsendt via en SMS. 
 4. Sæt et flueben ved “accepter handelsbetingelser” og tryk “Tilmeld”. 
 5. Dernæst betales med betalingskort og tilmeldingen er gennemført.