Fjorden – Purhus IF -1-4.
Lørdag skulle Purhus IF s andet hold i serie 5 hold spille den nok vigtigste kamp i flere år . Serie 5 – klubbens andet hold havde for første gang i klubbens historie mulighed for at spille sig op i serie 4 , men opgaven virkede næsten umulig da det var Fjordens 1 hold der var dagens modstander , Fjorden var godt nok var rykket op allerede i sidste weekend , så selv om vi havde muligheden for selv at afgøre kampen så var det en noget nervøs spillertrup samt både holdleder og træner . men lørdagen startede perfekt , truppen blev samlet til fælles morgen kaffe , med klubbens 2 øvrige seniorhold , efter morgenmad blev holdene derefter kørt ud til deres spilletider samlet i bus, til den sidste spillerunde dette forår . så optakten kunne ikke blive bedre flot arengeret af spillerne selv .
Nu til kampen.
Fra første dommer fløjt kunne man se at det var en hold der var 100 % klar til at spille deres chance for klubbens anden oprykning dette forår , vi fik fra starten lagt pres på Fjorden som vi i det første opgør tabte 6-1 til.
og efter ca 10 minutters spil havde Rasmus Høgh en dobbelt chance fra tæt hold første skud prellede af på overliggeren og riposten på stolpen , så nu var fjorden advaret om et tændt PIF mandskab, og allerede få min senere kom vi på 1 nul da Kaas flot fandt Martin Høgh som lagde et flot indlæg som Langberg flot satte indersiden på , derefter havde fjorden en løs chance efter en lille misforståelse mellem vores forsvar og keeper men det var også den eneste chance som fjorden fik i 1 st halvleg . vi forsatte vores pres og vi kom på 2 nul da Scooter flot fandt Langberg med en aflev i dybden , og Langberg lagde sikkert bolden ind bag Fjordens keeper. 2-0 var også resultatet ved halvleg .
Anden halvleg startede som første og vi forsatte det flotte spil og Fjorden kom kun til chancer efter lange bolde efter frispark , men efter 10 min blev vi fanget på en omstilling og måtte lave et frispark uden for feltet som Fjorden desværre scorede på da bolden ramte en spiller i vores mur og gik ind .efter scoringen var det næste kvarter næsten for spændende .
Men da Rasmus Høgh 12 min før tid gjorde det til 3-1 kunne vi begynde at se serie 4 foran os og Høgh var ikke færdig og fik scoret også til 4 -1 efter oplæg fra Hagi . så da dommeren fløjtede af kunne vi nu begynde at fejre oprykningen med maner. og det blev den til langt ud på natten .
Så efter ferien er det serie 4 som bliver en ordentlig mundfuld men med samme opbakning og indstilling som i de sidste kampe er jeg sikker på vi kan stabilisere os i serie 4 . Flot kamp Årets bedste og flot forår drenge -med opadgående formkurve hele tiden både i trænings indsats , spilleglæde og holdindsats og til sidst opførsel på banen . God velfortjent sommerferie.