Serie 3 : Kristrup 1- Purhus IF 4. Første træningskamp inden vi skal spille første turneringskamp blev spillet tirsdag aften hvor vi var inviteret til at spille mod Kristrups stærke andet holdt som vi var i gruppe med i efteråret ,Kampen blev spillet i Kristrup , hvor Kristrup afholder deres årlige Breinholt Cup , Rds Kfum havde meldt afbud og vi måtte træde til med et par dages varsel . så inden kampen vidste vi ikke hvor holdet stod , da træningen ikke er begyndt endnu og mange nok ikke har rørt en bold siden kampen mod B65 i Juni måned , så vi fik samlet et godt hold , Dog uden de 3 faste Martin Høgh ( Trapper ned i efteråret ) Kjello – er inde ved militæret og kan ikke spille alle kampe i efteråret , vi håber på de fleste, da han var vores største Profil i foråret ( Årets spiller og Topscorer ) derudover manglede vi vores stærke All rounder Mathias Nielsen , så vi havde nu chancen til at se nogle nye i truppen og havde trukket Peter Karmark , Rasmus Taasti og Andreas Juul op på første holdet , de 2 sidste fik debut , Peter har været med flere gange og kan sagtens blive fast mand hvis han selv vil talentet er der , dog har han i hvert halv år alt for mange perioder hvor trænings indsatsen har været svingende og vi ikke har set ham i 3 uger – så jeg håber Peter finder lysten til at træne hver gang , gør han det er han så tæt på holdet . ( kom nu vi ved du kan ) .
Nu lidt om kampen ; Vi lagde rigtigt stærkt ud óg i de første 10 min avde vi 2 store tilbud , hvor vi var alene med målmanden , chancer som opstod efter flot pres spil af Mads Mikkelstrup og Scooter i fælles skab , efter ca et kvarters spil får vi et indkast som vo ligger ind i feltet og Gaffel sætter hovedet på til 1-0 føring , efter ca en halv times spil får lagt stort pres på modstanderens forsvar og Vo lægger en hård bold ind i feltet som Gaffel sætter hovet på , og sten sikkert scorer på uden Chance for Kristrups målmand , lidt senere reducerer Kristrup til 1-2 , efter en opspils fejl fra vores side, så 2- 1 føring ved halveg , og helt fortjent , anden halvleg hvor vi skulle se hvor langt formen hos de enkelte spillere kunne blive afgørende , men vi havde vist at spillet var der og 1 st halvleg var meget godkendt så måtte vi tage 2 halvleg som egentlig trænings kamp, 2 halvleg blev aldrig lige så hård og velspillet som første men for os på sidelinjen er det fantastisk at sé at nogle af de ting vi lagde vægt på i foåret i vores spil ser ud som om de allerede ligger dybt i spillerne og gør os rigtig stærke som hold , i anden halvleg kommer vi foran´3-1 ved altid hårdt arbejdende Mads Langberg og kort før tid får Danse scoret til 4-1 , ( flot mål ) . så en meget flot første trænings kamp og måske vores eneste inden første kamp fredag den 11-8 mod Randers Kfum . så drenge jeg stolt efter kampen idag, det eneste minus er at vi mangler en del af jer til første kamp da i er til Smuk fest men ellers ser det godt ud inen første kamp , Flot kamp af alle mand , flot debut til Sommer og Taasti og stor ros til Mads Mikkelstrup som idag spillede hans bedste kamp for holdet , kan du holde dette niveau bliver du profil i efteråret , så forsæt Mads . Ses til træning torsdag .