Serie 4 B 65 – Purhus IF 3-1 .
Lørdagens serie 4 kamp mod B 65 og Purhus IF blev en kamp med mange positive takter, men også en del der på dagen ikke fungerede optimalt , status inden kampen var vi snart skal til at spille nogen 3 points kampe, inden kampen var alle optimistiske og mente at vi igen idag havde et hold der skulle kunne gøre sig gældende i serie 4 .
Nu til kampen : 1 st halvleg var en meget jævnbyrdig affære med chancer i begge ender , men vi fik sat nr 2 i rækken under stort pres og kunne nemt have kommet foran med 1 – 0 efter et kvarters spil efter et godt kastet indkast fra VO, men vi nåede desværre ikke frem til bolden , men efter ca 40 min spil fik vi tilkendt et straffe spark som Kaas sikkert satte ind til føring 1-0 . 1-0 var også stillingen ved halvleg,
Så ved halvleg var vi stadigvæk optimistiske og troede vi kunne få tre point i dagens kamp. men B 65 ville det desværre anderledes og fik allerede fra anden halvlegs start sat os under pres og i starten af halvlegen fik de udlignet vores føring , kort efter får de tilegnet sig et straffe spark som de også scorer på og kort tid efter dette får de lidt heldigt scoret til 3-1 på et lidt heldigt mål . så bagud 3-1 så det lidt sort ud og da vi så med få min mellemrum bliver ramt af to gule kort bliver vi nødt til at lave et hav af udskiftninger og omrokeringer for at stå i mod presset i denne vanskelige periode men da vi bliver fuldtalige igen får vi flere kontra angreb hvor vi med lidt held kunne have kommet til meget store chancer , 5 min før tid får tilkendt et straffe spark som målmanden desværre via stolpen får reddet . så desvæære vi kom ikke helt tæt på idag , men vi må tage den flotte første halvleg med,og glemme anden halvleg . lige nu falder vi for nemt nogen % når der bliver scoret mod os , sådan er det når man har brug for alle 3 point i nedryknings kampen så er det svært at vinde en så betydende kamp , men vi vil dette her vi vil blive i serie 4 og med bare lidt held . så vi tror stadigvæk kampene snart tipper til vores fordel .
Så kom nu drenge vi kan stadigvæk redde os og jeg tror på vi kan gøre det vores vilje fejler intet og snart tipper kampe til vores fordel så sæt kryds i kalenderen til næste lørdag så vi kan stille i stærkeste opstiling igen .