Til senior & Old Boys holdene .

HJÆLP & det HASTER : Vi står pt uden en kampfordeler til de 5 hold der pt er i Senior og Old boys så det haster med at få besat denne post inden spilletidspunkterne for kampene i forårsturneringen skal planlægges .

Derudover mangler vi frivillige der lige som os selv interesserer sig for fodbold i Purhus IF. Evt har du selv spillet der i mange år , evt har du en søn, bror eller evt spiller din nabo mm på et af holdene , spillerne på holdene er helt fantastiske unge mennesker der selv går forrest i alle opgaverne , men de fortjener jeres hjælp og de kunne godt bruge nogle udvalgs medlemmer også uden for spillertruppen så vi kunne få lidt mere langsigtet struktur på hele denne afdeling , da spillerne har rigtigt travlt med træning og kampe, så har lyst til at hjælpe dem til at opbygge denne afd yderligere så kontakt os hurtigst muligt. vi har lige nu nogle hold med et kæmpe potentiale , så lad os nu sammen få opbygget noget støtte til disse unge mennesker, så er jeg sikker på at denne afdeling kan bibeholde denne størrelse i rigtig mange år , så kontakt nu en af os omkring eller på holdene , hvis du har lyst at hjælpe til. Opgaverne er mange og forskellige men vi kan sammen opbygge afdelingen over tid, men har du evt erfaring omkring sponsorarbejde, opbygning af struktur eller bare nogle timer til om måneden praktisk arb på de 2 fantastiske anlæg vi råder over så giv os lige et praj – det haster.

Så lad os nu blive flere frivillige omkring denne afd , spillerne på holdene fortjener dette så de kan koncentrere sig om at spille fodbold . Samtidig er jeg meget sikker på at vi ved fælles hjælp kan få denne afdeling til at vokse yderligere . jo flere vi er, jo sjovere bliver det . Mvh Karsten Klit. Tlf 27 59 71 51

På vegne af de Purhus IF.