Kære alle

Så er Jytte og jeg hjemvendt fra SPORT2016 i Herning, efter en uforglemmelig og storslået oplevelse

Jeg vil gerne sige Jer alle tusind tak – Tak for indstillingen – for opbakningen i Herning – for opbakning i Træningshuset – for hands up og sms’er – Jeg er meget beæret, stolt og glad.

Nu blev det jo orienteringsløberen som ”fandt” vejen til scenen, og ”løb” med prisen for Årets Energibundt – Havde juryen givet mig muligheden for at komme på scenen, ville min takketale have lydt således:

”Tusind tak – Det er bare for vildt J

Hvor er jeg stolt, over at være en del af en idrætsforening og et lokalsamfund, hvor vi tager ansvar for vores egen udvikling – Derfor vil jeg på alle måder ønske, at dedikere denne pris til alle de frivillige, som dag efter dag, og år efter år, har været med til at skabe fantastiske faciliteter – samt udvikle og tilbyde spændende og attraktive tilbud til vores medlemmer, børn som ældre i Purhus idrætsforening.

Kommunal opbakning, lokalt engagement og frivillighed kan gøre en forskel, det står landsbyerne Gassum og Asferg ved Randers for.

Stor tak til Purhus Idrætsforening for indstillingen og til min familie for opbakningen, hvor er jeg glad og stolt.”

Henrik