Her tilmelder du dig Jump4Fun og Jump4teens

Ved tilmelding til et hold accepterer medlemmet samtidig at billeder hvorpå medlemmet optræder må bruges af PIF på hjemmesiden samt sociale medier i forbindelse med foreningens interesse.

Jump4fun:

Et hold hvor du får lov at prøve alle mulige forskellige aktiviteter såsom; lege, spil med bevægelse, alternative boldspil, forhindringsbaner, samarbejdsøvelser osv.
Holdet er for piger og drenge i alderen 6-12 år, som måske ikke lige har fundet den rigtige idræt, og som måske synes det er svært.
Der er fokus på, at du skal have det sjovt, mens du bevæger dig sammen med andre børn.

Holdet foregår i vores træningssal om torsdagen 17.30-18.30. Vi har mulighed for at bruge springgrav, skumredskaber, bolde og mange andre redskaber.
Du behøver ikke have gået til noget før eller være særlig god til idræt – alle kan være med!
Der betales for abonnement på 6 måneder – pris: 200 kr.

Jump4teens

Et hold hvor vi prøver mange forskellige idrætsgrene af samt laver aktiviteter på redskaberne. Deltagerne på holdet er selv med til at bestemme, hvilke aktiviteter der skal på programmet de næste gange.

Holdet foregår i vores træningssal om torsdagen 18.30-19.30. Vi har mulighed for at bruge springgrav, skumredskaber, bolde og mange andre redskaber. Du behøver ikke have gået til noget før eller være særlig god til idræt – alle kan være med!

Holdet er for piger og drenge i alderen 12-16 år, og der er fokus på at have det sjovt og at være aktiv. Der betales for abonnement på 6 måneder – pris: 200 kr. 

Instruktører på begge hold:

Kamilla Mikkelstrup: 20 46 23 40, kamilla_mikkelstrup@hotmail.com

Karen Marie Krogh Pedersen: 30 20 46 21, karen@traeningshuset.dk 

Kasper Lykke Frederiksen: 81 44 05 30. kasper@traeningshuset.dk

Nyt medlem i Purhus IF?

Inden du kan tilmelde dig et hold, skal du oprette en profil på Purhus IF – det er gratis.

Klik her for at oprette dig.