Kampfordeler til Purhus IFs senior afdeling søges.
Da vores kampfordeler i de seneste 2 -3 sæsoner Allan Sønderstrup har valgt at ligge sin altid store indsats omkring det frivillige arbejde hos den lokale idræts forening på den anden side af Limfjorden , hvor Allan nu er bosiddende med sin familie . Vi kan ikke takke Allan nok for sin altid store indsats i Purhus If , men der er stor forståelse for Allans valg og vi håber han kigger forbi engang imellem . Tak for altid godt samarbejde Allan.
Dette bevirker at Purhus IFs senior afdeling pt mangler en kampfordeler til de 3 senior hold , samt de 2 old -boys hold .
Arbejdet består bla i at lægge spilledatoerne og tidspunkterne for kampene ind på DBUs side ved opstart af de nye sæsoner ,Datoerne, spillested samt tidspunkterne aftales med trænerne for de respektive hold , derudover er der arbejde hvis der sæsonen igennem skal findes nye spilletidspunkter hvis enten vi selv eller modstander holdet er blevet forhindret i spille på det oprindelige spilletidspunkt. det er de største opgaver, evt er der mere ,men jeg ved at Allan har sat tingene i system så det er nemt at overtage og jeg er sikker på at Allan gerne vil svare på omfanget af opgaven ved en tlf opringning.
Så har det vagt din interesse så er det en opgave vi prioriterer højt lige nu . Pt er kampene til efteråret indtastet så har du lyst til at bakke om denne afdeling i Purhus If så hører vi gerne fra dig . evt -henvendelser til Jens Larsen, Niels Madsen eller Karsten Klit,

Lad os blive flere frivillige omkring denne afd , spillerne på holdene fortjener dette så de kan koncentrere sig om at spille fodbold . samtidig er jeg meget sikker på at vi ved fælles hjælp kan få denne afdeling til at vokse yderligere . jo flere vi er, jo sjovere bliver det .
Mvh Karsten klit.