Efter sidste uges sejr i vores første kamp mod Kristrup var der igen idag lørdag ,kamp på Asferg Arena, dagens modstander denne gang var serie 2 nedrykkerne fra Spentrup IF som jeg selv ser som en af favoritterne til at rykke op igen ,så det var vores første store prøve inden påskens 2 svære kampe mod Hammel og derefter Langå , vi vidste at denne kamp var en kamp der kunne vise hvor vi står lige nu , da vi er bevidste om at vi er et hold der er under opbygning igen efter at have mistet et par vigtige spillere over vinteren , men til dagens kamp var vi i stærkeste opstilling , selv om der er flere spillere på andet holdet der kraftigt banker på til en plads i truppen , og vi havde i oplægget til kampen talt om at vi skulle være helt klar når der blev fløjtet op da vi ved hvor stærke Spentrup er , vi har ´hele opstarten haft stort fokus på at blive bedre til at gå efter et resultat i de kampe hvor det er nødvendigt og dette ikke skal ske ud fra en meget defensiv spillestil ,men mere at blive bedre til at vurdere det over hele kampen , og tage det derfra og ikke altid gå efter en sejr så det er selvfølgelig en balance gang men kan vi lægge det til vores spil så kan vi blive rigtigt stærke .
Nu til kampen idag : Som aftalt i oplægget var det en flok tændte spillere der var klar til kampen , årets bedste opvarmning viste at vi var klar. og da dommeren fløjtede op var det os der hurtigt satte os på kampen og også kom til et par chancer på dødbolde de første 5 min ,og jeg har kun ros til overs for vores første halvleg , det var årets bedste halvleg , vi fik vist vi kan være med helt fremme når vi er helt klar , selv i de 2 perioder hvor vi var i undertal var det efter min mening os der var det bedste hold , efter ca en halv times spil fik vi tilkendt et straffe spark som vi desværre ikke fik scoret på – så det andet brændt staffe spark i år – det gør vi bedre næste gang , minuttet efter det brændte straffe spark havde Spentrup deres største chance i kampen som flot blev afværget af Akai og Rene i fællesskab , så ved halvlegen 0-0.
Anden halvleg som vi startede i undertal , blev vi sat under et voldsomt pres af Spentrup , de forsøgte at sætte sig endnu mere fysisk på kampen men vi fik os stille og roligt kæmpet ind i kampen igen og selv om anden halvleg aldrig blev som første så viste den at vores holdånd i alle 94 min var til UG !. anden halvleg blev også skæmmet at mange gule kort og også af en skade til Alex Asferg som er ude med en Blødning i en knogle i foden i de næste ca 3 uger – så surt og god bedring til Alex – han vender helt sikkert stærkt tilbage . så kampen endte som den startede 0-0 – men drenge jeg er stolt af måden i gjorde jeg klar til kampen idag , samt 100 % fokus hele kampen og den hårhed i havde i selv de små ting det var det der gjorde at Spentrup aldrig helt kom igang , derudover fik i set, at er vi der alle sammen , står sammen som hold så er vi rigtigt stærke og det får vi allerede onsdag en ny chance for at vise når vi onsdag aften kl 19.00 i Hammel skal møde endnu en serie 2 nedrykker – så drenge vi ses alle til en meget let træning Tirsdag i Asferg kl 19.00 så er vi også klar til Hammel – kan i finde samme tænding mod resten af vores modstandere i puljen også i de på papiret nemmere kampe bliver denne måde at angribe kampene på meget vigigt – God søndag drenge –