Første trænings kamp for serie 3 : Efter de første tre ugers hårde arbejde på trænings banen skulle serie 3 drengene spille deres første træningfskamp , den første trænings kamp blev spillet lørdag eftermiddag og modstanderen var Fårvangs serie 3 hold , på grund af vejrforholdende frost og sne måtte kampen spilles på Hammels kunststof bane, ( en rigtig god bane ) , optakten til kampen var ikke de bedste da der var flere afbud og skader , derudover har vi mistet 2 af de faste spillere fra sidste års første holds trup , Mathias Kaas der er på jordemrejse ( god tur Kaas ) og Simon Gravesen der har valgt at prøve at talentet af Hos Kristrup Serie 1 hold , Held og lykke Simon du skal nok få en fast plads på holdet og talentet har du, derudover arb du målrettet og stenhårdt både til træning og i kamp , så 2 stærke spillere vi har mistet men af årsager der er helt ok og vi glæder os til i engang igen vender tilbage til de kongeblå . så med de spillere som ikke længere kunne vælges til holdkortet og Gaffels afbud og Kjeldsens skade skulle vi jo forsøge at finde 4 gode spillere fra andet holdet men det blev noget sværrere end ventet så fredag var vi 13 men lørdag Morgen blev vi ramt af endnu et afbud fra Alex der var blevet syg , så lørdag formiddag blev brugt på utallige tlf opkald men først 2 timer før Kick -off trådte der 2 spillere til , så det var en nioget nervøs træner / holdleder der også havde debut til dagens kamp men nervisøteten var uberettiget og blev med flot spil efterfulgt af stor tilfredshed af os begge .
Nu til kampen : Vi lagde i oplægget til kampen vægt på at det ikke var resultatet der i denne kamp var vigtigt og at vi i trænings kampene ville prøve folk af på nye pladser , og det fik vi gjort og jeg tror at folk følte sig god tilfredse på de nye for dem nye pladser , jeg vil ikke skrive så mange detaljer om kampen men vi havde en meget jævnbyrdig 1 st halvleg hvor Fårvang efter 44 min desværre bragte sig foran 1-0 efter lidt tilfældigheder efter et hjørnespark. men der var meget godt spil i 1 st halvleg . og at det var i 1st kamp var ikke til at se, så ved halvleg var vi fortrøstningsfulde og byttede lidt rundt endnu engang , efter 1 times spil fik vi tilkendt straffe i spark mod Mads som Benne sikkert scorede på så 1-1 . lidt senere kom Fårvang på både 2-1 og 3-1 men vi forsatte og fik reduceret 5 min før tid , så vi er meget tilfredse og kan vi i koncentration , og evne til at lytte til oplægget samt i spillet lægge på så er jeg meget fortrøstnsfuld inden turnering i gjorde det alle 14 langt over forventning mod et meget stærk Fårvang hold. så lad og forsætte den hårde træning i ugen og gør os klar til næste kamp på lørdag. God Weekend drenge
Kampens spiller Var Stilk , meget flot kamp Simon.
Kampens Fighter : Scooter flot spil på begge nye pladser