Søndag d. 26. februar var alle unge trænere/instruktører/hjælpeinstruktører inviteret med på tur til Nordkraft i Ålborg. Turen var ment som en rigtig stor tak for den store frivillige indsats som PIF´s unge ledere bidrager med i foreningen til daglig.

Med afgang fra Træningshuset kl. 10 mødtes vi alle i Ålborg kl. 11 – omklædt og klar til at udfordre os selv og imponere vores kollegaer.

Den første time var dedikeret til klatrevæggen – og her kunne de rigtigt modige imponere med deres fysik og hurtighed i at komme til tops på den 20 meter høje klatrevæg. Jeg må sige at jeg er noget imponeret over mod, styrke og ikke mindst viljen til det at VILLE op – stor ros til jer alle.

Selv om vi synes vi har gode gymnastik faciliteter kunne man jo ikke undgå at blive imponeret over dobbelte springgrave og stortrampoliner.  ”Kan vi ikke lave sådan et par stykker i modsatte ende af Træningshusets Etape 2 ??” blev der spurgt flere gange – med energi og entusiasme i stemmerne.

Nordkraft byder – ud over gymnastik – også på fitness center og spinning cykler i massevis – og nogle fik sig også en tur i saunaen.

Sammen med en flok unge mennesker med masser af sjov, energi og krudt i går tiden hurtigt. Dagen afsluttede vi med frugt og vand inden vi satte kursen hjemover.

Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til at sige jer alle en stor TAK for jeres frivillige – i bærer foreningen i den rigtige retning !

 Se vedhæftede med billeder fra dagen    Nordkraft dagen 2014

Hilsen

Jens Larsen, Formand PIF