Fodbold fest fredag 16 august

Hvis det er gået nogens næse forbi, så kan vi da lige nævne, at i anledning af vores 50 års jubilæum kommer Oldboys landsholdet og spiller en opvisningskamp. Kom og se vores lokale senior spillere tage kampen op mod Oldboyslandsholdet, og i anledningen har vi fået lavet den originale spilletrøje fra 1969 i ny udgave.

Kom gerne i god tid og lad os lave en fest sammen. Se mere info på begivenheden på FB og vores hjemmeside.

 

Nye fitness hold

Vores nystartet fitness udvalg har arbejdet hårdt og kan nu præsentere den nye fitness plan til næste sæson. Hold øje med FB og hjemmesiden som vil løbende blive opdateret med vores nye hold, samt med mulighed for at tilmelde sig og købe medlemskab.

Vi kan afsløre, at der vil være nogle gode gamle klassikere, krydret med nye spændende hold – bla. Søren Holm i spidsen for ”Stram op”, et nyt hold navn såsom ”Puls + SMART” og Brokholdet udvider med ” Brok spring” (Modul 1 – Gymnastik og fysisk træning 60 min. / Modul 2 – Spring 30 min.)

 

Gamle kendinger er tilbage

 Det er med stor glæde at 2 gamle kendinge fra Gymnastikken Torben Thomsen og Simon Rindum Sørensen er vendt tilbage til byen og brænder for at få gang i et drengehold igen. Vi håber på stor opbakning dertil. Se FB og hjemmeside for løbende opdateringer.

 

E-sport

Henover sommeren vil der blive lavet en glasvæg som lyddæmpning mellem hal og repro og der arbejdes på en løsning omkring bedre udluftning. Vi har omrokeret lidt i holdene og trænere, og har lavet et stærk team til at varetage vores E-sports afdeling – understøttet af et nystartet Udvalg. Vores E-sport afdelingen skulle gerne vokse støt og roligt, da vi har nogle særdeles gode forhold indenfor denne sport.

Der vil også komme nye tiltag på tapetet såsom netcafé, oldboys samlinger, Lan samlinger mm. Følg med på vores FB side + den nystartet FB side kaldet ”Purhus IF esport”

 

Børnehelved

Sæt kryds i kalenderen 7/9-2019  – I anledningen af vores 50 års jubilæum vil der blive lavet en fest dag sammen med børnene. Nærmere info følger

 

Vi skal stå sammen

Opbakningen til messeopsætning/nedtagning har de sidste par år har været dalende, så vi har virkelig brug for at vi alle står sammen og hjælper hinanden så belastningen ikke er så hård for nogle få folk. Det er også en ret betydelig indtægtskilde for PIF, så det er vigtigt at vi fortsat kan få denne nemme indtjening, så vi sikre en robust økonomi.

Vi mangler specielt hjælpere fra midt eftermiddag (efter job) og 2-3 timer derefter. Der vil være mulighed for bustransport om eftermiddagen, mere info følger når vi nærmer os.

Sæt allerede kryds nu – Datoerne er 30/10 + 31/10 + 3/11.

 

God aktiv sommer

Vi går en spændende tid i møde og glæder os til opstart med de nye medarbejdere Karen Marie Krog Pedersen og Trine Hasager Sørensen til august. Vi ses i PIF efter sommer.

 

Bestyrelsen Purhus IF