Serie 4 – Purhus IF – FSI 0 – 2.
Dette referatet er en lille smule svært for mig at skrive , da jeg netop har læst Henriks Eriksens referat på FSIs hjemme siden . og jeg føler mig en lille smule irreteret over man forsøger at lave splid spillerne – holdene imellem . jeg har været PFU 05 træner af flere omgange og syntes man i stedet for burde glæde sig over at vi stadigvæk ind imellem har disse lokal opgør men hvorfor blive ved med at skabe denne splid , hvad har vi ud af det ? , det er jo bare en kamp mellem 2 nabo klubber , hvor mange af spillerne kender hinanden , hvorfor ikke kun glædes over at vi stadigvæk har lokal opgør som disse , som selvfølgelig er lidt mere sjovere og nemmere at sætte sig op til . mit oplæg til kampen var at vi ville spille den som en alm fodbold kamp uden at lade os påvirke af at det var FSI vi skulle møde , og det løste spillerne til ug , der var jo kke flere frispark/snak end i alle serie kampe . så jeg håber at man inden udekampen i Fårup også hos FSI s træner tager kampen for hvad det er . ( Lokal opgør hvor spillerne kender hinanden – nyd kampen og bedøm den saligt efter kampen – ingen har noget ud af alt andet ) .
Nu til et lille referat af kampen -De først 10 min af kampen var den helt lige og vi fik spillet bolden godt rundt , derefter lykkedes det for FSI at lægge pres på os i det meste af første halvleg hvor vi havde svært ved holde på bolden så snart vi kom over midten. vores største problem var at få clearet boldene rigtigt , det bevirkede at vi gav alt for mange hjørne spark samt også en del indkast til FSI på vores bane halvdel , og det var også i denne periode at FSI fik scoret på et flot fladt spark , føringen var fortjent på dette tidspunkt så vi lavede et par justeringer kort før halvleg , vi fik byttet lidt rundt og satte en af klubbens målmænd Rasmus Høgh helt i front , samt omrokerede midtbanen og det bevirkede at vi kom bedre med i kampen. og lige inden halvlegen sluttede Martin Høgh af med en flot flugter tæt på stolpen , så ved halvleg var vi fuld af fortrøstning 0-1 kunne vi sagtens vende – og i anden halvleg var det os der var ovenpå og vi fik meget bedre holdt fast i bolden og kom også til flere chancer men vi fik desværre ikke scoret i dag men et flot stolpeskud fra Martin Høgh var det tætteste vi kom på scoring , men en scoring på dette tidspunkt havde efter min mening vendt kampen , vi fik vist at vi havde mere overskud end FSI som selvfølgelig kunne mærke deres kamp fra torsdag aften i benene , men jeg syntes endnu engang at vi fik bevist at vi kan være med i rækken selv mod de bedste hold i rækken , så arbejder vi lige så målrettet i alle kampene som venter fremover er der point lige om hjørnet .
Igen i dag fik vi flere spillere prøvet af på uvante pladser og igen syntes jeg at det lykkedes 100% dette vil gøre os gavn i kampene der venter fremover , Stolt af hele holdet det er en fornøjelse at arbejde med denne trup både til træning og kamp , i fortjener en sejr som vil give et boost til resten af foråret . vi ses tirsdag Mvh K Klit.