Sæsonen står for døren og Purhus’ seniorafdeling er i fuld gang med forberedelserne til forårssæsonen.

Flere nye ansigter har meldt deres ankomst siden opstarten i februar – både nye spillere, men ligeledes vores nye 2. holdstræner Niels Ole Morell Schjøler, der kommer til at tage styringen efter Rasmus og Mads Tvede Pedersen valgte at stoppe efter sidste sæson. Der skal til disse lyde en rigtig stor tak fra alle i og omkring seniorafdelingen.

Niels Ole kommer som træner fra SMIFF, hvor han skal være med til at føre udviklingen videre, samt indgå i trænerteamet med Morten Bøje Madsen og Kim Bjarnskov. Indtil videre har det set rigtig spændende ud, så vi ser frem til sæsonen med disse ved roret.

Fra den 14. til den 17. marts drog truppen på træningslejr i Østervrå i Nordjylland.
En træningslejr, der er blevet en tradition for truppen, og som er en af de ting, alle ser frem til – unge som ældre spille!

Træningslejren er en god blanding af fodbold og sociale arrangementer, som er en god måde at ryste folk sammen på, hvor specielt de nye kommer ind under vingerne på den gamle garde og finder ud af, hvad det vil sige at være seniorspiller i Purhus IF.

Humøret var højt fra start, da de første kom om torsdagen til den obligatoriske indendørsturnering.
Her startede weekendens ”games”, der løber over hele træningslejren. Afslutningsvis hyggede folk sig med kort og socialt samvær.

Resten af weekenden stod på flere træningspas og træningskampe, som kan beskrives med to ord: Mudder og kæmpe vandpytter. Flere steder af banen stod under vand, så hvad der til tider ikke var i fodboldspillet, var så sandelig i de grin, der kom, når medspilleren tog en tur i vandet og kom op helt mudret!

Søndagen startede med en svømmekonkurrence, og derefter drog truppen mod McDonald’s i Haderslev. Der var en del træthed og hæse stemmer at spore, men der var sandelig også store smil på læberne efter en fantastisk weekend i Østervrå.

Der skal lyde en stor tak til Nils Madsen, Simon Jespersen og Mathias Nielsen for planlægningen af denne tur! Ligeledes skal der lyde en stor tak til Østervrå Idræts- og Kulturcenter, som opstillede en god kulisse, der passede perfekt til vores trup, og som hele tiden stod til rådighed, hvis vi skulle bruge noget.

Er seniortruppen så blot gået i gang med fodbold igen?

Nej, slet ikke!

Lørdag d. 23/3 var der traditionen tro arbejdsdag. Truppen mødtes ved eftermiddagstid for at sørge for, at det hele er klar til sæsonstart. Både i Asferg og Gassum blev målene vasket, og bold- og omklædningsrummene blev klargjort, og tribunen og spillerboksene i Asferg blev rengjort til den nye sæson!

Dagen sluttede med fællesspisning på Hvidsten Kro med stegt flæsk og persillesovs, samt øl og røverhistorier.

Tusind tak for hjælpen til dem, der deltog. Det virkede til, at alle havde en hyggelig dag med det.

 

Så når de første hjemmekampe løber af stablen for 1. og 2. holdet i Asferg den 6/4 fra klokken 13:30, er alt klappet og klar til at byde så mange tilskuere velkomne som muligt!

Grillen er klargjort, øllene er kolde, og vi vil gøre alt for, at der vil blive spillet god fodbold, som kun Purhus kan!

*Serie 3 starter allerede deres turnering på lørdag den 30/3 i Doense mod Doense/Vebbestrup klokken 13:30

Så tag vennerne, konen, kæresten, børnene eller hunden i hånden og kom op og støt De Kongeblå, når de spiller på hjemme- eller udebane.

Det betyder mere for os, end I tror, og vi vil gøre alt for, at sejren kommer i (Pur)hus!