Serie 5 – Purhus IF – Klejtrup – 0-0.
I lørdagens kamp på Gassum stadion skulle vi se om vi kunne følge op på de første 6 kampe og se om vi kunne fortsætte sejrs stimen og det flotte spil som senest gav os en 8-0 sejr over Hobro IK sidste lørdag . men Klejtrup som vi sidst slog sikkert er blevet bedre spillende og i sidste spille runde spillede de 4-4 mod Spentrup IF som er vores direkte konkurent i toppen af rækken . så vi var advaret og i vores oplæg havde vi stort fokus på at vi kunne ramme en kamp hvor vi underspræsterede , for i alle rækker og på alle niveauer kommer de kampe på et eller andet tidspunkt , så vi aftalte at uanset om vi ikke lige fik scoret eller tingene gik os imod skulle vi bevate fokus i de 2 x 45 min. og selv om kampen endte 0-0 syntes jeg at vi var rigtig gode til at holde fokus hele kampen , men bolden ville bare ikke ind , så vi må kæmpe videre i næste uge og komme tilbage på sejrskurs igen hvis vi vil op i seríe 4 .
Nu til kampen .
Vi startede kampen helt ok kom til chancer men var uheldige ikke at få scoret , tæt på adskillige gange , både efter hjørne , flotte angreb og et frispark på overlægeren men ind ville bolden ikke og bortset fra et enkelt kontra angreb hvor Klejtrup kom til en stor chance og en enkel chance efter en død bolde havde Klejtrup intet der kunne true os , men i begge tilfælde klarrede Mike paragraferne flot . så ved halvleg var vi stadigvæk fortrøstnings fulde og troede på at hvis vi blev ved skulle chancen nok komme , og anden halvleg blev endnu mere spil til et mål en i tilfældet var i første halvleg men Klejtrup havde Parkeret bussen og vi formåede ikke at få bolden over stregen , så desværre endte kampen 0-0 et bittert point tab men vi må lære af det og blive endnu skarpere i de små ting som kunne have fået kampen til at tippe til vores fordel for det er jo ikke sidste gang vi kommer til at spille sådan en kamp. så drenge lad os lægge på i løbet af ugen, blive bedre til at huske de små ting som vi aftaler inden kampen , i kampen havde vi 3 chancer hvor bolden der passerede bagerste stolpe sog som kunne have været lette mål og et punkt vi havde fokus på inden kampen , ´dernæst skal vi kunne afgøre flere kampe med bedre dødbold afslutninger , igår havde vi nok 15 hjørnespark , og i kampen igår burde vi have hævet tempoet yderligere – gøre det hele lidt hurtigere – vi er alle i god form så tag indkastene og hjørne sparkene hurtigere , men som jeg sagde i indledninge kan jeg ikke klandre spillerne for ikke at holde fokus , vi troede det nok skulle komme – men deværre skete det ikke , men vi må tage det med , at vi holdte nullet og var totalt domminerede i hele kampen , så drenge hold jer klar til lørdag der skal vi tilbage til sejrskurs