Med ansættelsen af 2 nye medarbejdere går Purhus IF utraditionelle veje og drømmer stort inden for det traditionelle forenings liv.

Pr. 1/8-2019 har Purhus IF og Træningshuset i Asferg ansat 2 nye medarbejdere – en aktivitetskoordinator og en udviklingskoordinator som sammen skal danne et stærkt nyt team for idrætsforeningen.

Vi vil ”hjælpe flere i gang med en aktiv hverdag og fremme sundheden i vores ”lokal” område” med samme grundtanker som ”Bevæg dig for livet”.

Purhus IF startede i år 2014 et forsøg med en ansættelse af en lokal pige Nikoline Elling i 2 timer om ugen, som skulle styrke samarbejdet mellem forening og Asferg skole det udviklede sig siden hen til en fuldtidsstilling med mange nye tiltag for foreningen sammen med en stor medlemsstigning fra ca. 500 til i dag ca. 900 medlemmer.

Da Nikoline har fået nyt job hos DGI pr. 1/5-19, blev begge bestyrelser hurtig enige om, at der skulle ansættes en ny medarbejder.

Der blev plads til at tænke nye ideer og i samme forbindelse lave en større omstrukturering som opstod ud fra det spændende felt af ansøgere, samt et ønske om at skabe det mest optimale arbejdsmiljø, hvor en ansat ikke skulle sidde alene det meste af tiden.

Med grundtankerne fra ”Bevæg dig for livet” skal vi tilpasse idrætstilbuddene til andre segmenter end de ”normale” i en idrætsforening og måske med mere fokus på børnefamilierne, som vi skal kunne tilbyde motion i en form som gør det overskueligt i en ellers så hektisk hverdag. Med ansættelserne ser vi også mulighederne for et endnu stærkere samarbejde med kommunale institutioner, Asferg skole og SFO.

Vores nyansatte har store kompetencer inden for både ernæring og idræt, hvilket giver os muligheder for at udvikle os med endnu flere og bredere tilbud i foreningslivet. Vi vil gerne være med til at bidrage med løsninger til et bredere foreningsliv med plads til mange flere. 

Trine Hasager Sørensen 27 år og ansat som aktivitetskoordinator. Hun er en lokal pige fra Asferg og et ”kendt” ansigt i foreningen både som udøver, træner og senest som frivillig fitness instruktør. Hun er nu vendt tilbage til lokalområdet, hvor hun bor sammen med sin mand. Trine har en uddannelse inden for kost og ernæring og er også uddannet rygestopvejleder via sundhedshøjskolen. Trine vil kunne indgå i et tæt samarbejde med Asferg skole.

Karen Marie Krogh Pedersen 33 år og ansat som udviklingskoordinator. Hun bor i Randers med sin mand og 2 børn og har en uddannelse inden for idræt og sundhed samt foreningsudvikling og har nogle års erhvervserfaring indenfor for idrætsområdet – senest hos Julemærkefonden ved Hobro gennem 3 år. Karen Marie er selv en foreningspige og har dyrket fodbold hele sit liv, og til daglig holder hun sig aktiv med løb og cykling.

Purhus IF fejrer i år 50 års jubilæum, men dette er en ingen sovepude og foreningen ønsker hele tiden at være innovativ og nytænkende. Med ansættelsen af 2 nye medarbejdere er vores forventning, at vi som forening fortsat beskæftiger os med det som rører sig i det omkringliggende samfund og interesserer nuværende medlemmer, samt sikre fortsat medlemsstigning og fuld aktivitet i både Aktivitetshuset i Gassum og Træningshuset i Asferg.

BESTYRELSEN PURHUS IF

FONDEN TRÆNINSGHUSET I ASFERG