Purhus Idrætsforening har for første gang i sin historie oplevet, at en af foreningens idrætter har spillet sig op i Jyllandsserien.
Det drejer sig om bordtennisafdelingen.

Sidste år spillede klubbens førstehold sig op fra serie 2 til serie 1, men allerede i dette efterår blev holdet sensationelt nr. 2 i serie 1, og skal i foråret spille jyllandsserie-kval. Holdet fik 12 points af 16. Tabte kun 1 kamp til Sisu / MBK: Topholdet, og sluttede af med på hjemmebane i Gassum overraskende at spille uafgjort mod Sisu/MBK fra Århus. Modstanderholdene var fra Djursland + Viborg + Århus.

Holdet består af 3 spillere :
Tobias Brøndum begyndte som 12-årig at spille bordtennis i Purhus IF. Han blev instrueret i BT af klubbens dygtige trænerteam Ejnar Jespersen og Hans Mikkelstrup. Selv har Tobias fungeret som træner for børn i klubben i mange år. Han har også spillet BT i Tateni – Ålborg og i Hamburg i Tyskland. I efteråret blev han nr. 10 på topscorerlisten ud af 26 spillere.

Lars Garsdal begyndte at spille bordtennis i IF Fjorden som 14-årig. Her trænedes han af Ole “Baghånd” Balslev, og senere som junior af Ove Munck, som nu spiller i Purhus IF.
Han har tidligere spillet i 2. division for Randers Freja, og har også spillet for Års. Siden 2017 har Lars spillet for Purhus IF. Helt fantastisk blev han nr. 1 på topscorerlisten med 23 sejre ud af 24 kampe.

Bjørn Thaarup begyndte i Skensved med BT, da han var 13 år. Senere spillede han i Jyllandsserien for Hørning. Han har også spillet i Viby og Broager.
Han kom til Purhus i år. På topscorerlisten i serie 1 blev han en flot nr. 4 af 26 spillere.