Purhus IF- Kristrup – 4-4.
Torsdages fremrykkede kamp mellem Purhus IF og Kristrup fik ikke lige det slutresultat som vi havde håbet på , og om det var det at spille en hverdags aften der bevirkede at vi fik en dårlig start på kampen eller noget andet ved jeg ikke, men med et kvarter spillet stod der 2 -0 til gæsterne . Der skal dog siges at det at rykke kampen bevirkede at Kristrup havde spillere til rådighed denne aften som de normalt ikke har på dette hold , men det var jo en risiko vi kendte og da det var os der ville have kampen flyttet så det er jo det der sker . men vi vil jo så gerne ud af dette nedrykning spil hurtigst muligt da der er alt for mange gode spillere i klubben til at rykke ned med både 1 st og andet holdet .
Nu til kampen – efter at Kristrup var kommet foran 2-0 kom vi lige så stille med i kampen og fik lagt pres på Kristrup , og fik også reduceret til 1-2 og ved Kaas og også udlignet til 2-2 ( selvmål ) men kort efter fik Kristrup igen bragt sig foran til 2-3 som også var stillingen ved halvleg .
I anden halvleg fik vi lagt et tungt pres på Kristrup og vi var hele tiden farlige og troede på vi snart fik udlignet men på et af Kristrups få kontra angreb i anden halvleg fik de 10 min før tid fik Kristrup desværre bragt sig foran med 4-2 – men Spillerne ville det anderledes og først var det denne aftens helt store spiller Mads Langberg der tog sagen i egen hånd og reducerede til 3-4 med få min tilbage af kampen , og i overtiden kunne Cristian Kjeldsen så udligne til slutresultatet 4-4. så når vi ser tilbage på kampen er der rigtig mange gode ting at tage med fra kampen , med de ting bliver bare overs skygget af vores fokus på at klare frisag fra nedryknings kampen . men stor ros til spillere dette var ikke nogen nem kamp men det at komme bagud flere gange er svært at rejse sig fra , men i blev ved med at tro på tingene og vi har stadigvæk selv mulighed for at klare os , så vi igen i 2016 har serie 4 . så forsæt med at tro på det drenge og god weekend. Kampens spiller Mads Langberg 13 stemmer & kampens Fighter Mads Tvede ( Come Back ) . Mvh K Klit