Purhus IF.- Vellev IF. 4.-1. ( 1.-1.)
5 min.: 1.-0.: Martin Høgh.
24 min.: 1.-1.
47 min.: 2.-1.: Jacob Klit.
57 min.: 3.-1.: Alex Asferg.
81 min.: 4.-1.: Michael Rasmussen.
Endelig.
Primavera. (Latin for forårsbebuder.)
Så kom foråret endelig til Purhus.
Og “De Kongeblå” kunne vel næppe ønske sig en bedre  start, med en hjemmesejr over Vellev IF.
En perfekt start på kampen, med scoringen efter kun  5 min. gjorde at vi havde forhåbninger om at kunne udnytte den kraftige blæst  til at sikre os en komfortabel førin før halvtid.
Mulighederne var der da også, tættest på var Mads  Tvede med et hovedstød på overliggeren, samt en situation hvor Jacob Klit var  tæt på at tilkæmpe sig et straffespark.
I stedet gik det hverken værre eller bedre end at  Vellev udnyttede en lidt unødvendig blottelse i vores defensiv til at udligne  til pause stillingen 1.-1.
Undertegnede havde i pausen lidt bange anelser,  dels på grund af den kraftige modvind vi nu skulle til at kæmpe med, dels da vi  i første halvleg ikke havde formået at få helt fat på spillet, og spillede med  for lidt tålmodighed.
Heldigvis fik vi bragt os foran kort ind i anden  halvleg, og fik lidt ro på spillet ved scoringen til 3.-1.
Herefter prøvede modstanderne selvfølgeligt at  presse os ned i jagten på dels reducering, dels udligning, men heldigvis var  hele holdet indstillet på at yde en solid indsats i det defensive, der gjorde at  vi red stormen af, dog med en undertals periode midt i halvlegen hvor der var  optræk til lidt panik. samt havde et par gode contramuligheder for at lukke  kampen endegyldigt. Med scoringen til 4.-1. kunne vi, selvom vi i forbindelse  med scoringen indkasserede en tåbelig men korrekt udvisning, endeligt  ånde lettet op og gøre klar til at fejre sejren over et godt mandskab fra  Vellev, samt at solen for alvor begyndte at skinne over Asferg, Gassum og Purhus  IF.
Men husk….
En svale gør ingen sommer.
Nu venter et par svære udekampe (torsdag kl. 13:30  mod Vorup FB og mandag kl.17:00 mod Randers Freja, så vi skal hurtigst muligt  (tirsdag kl.19:00) tilbage på træningsbanen, og arbejde videre med at dygtiggøre  os, så vi kan fortsætte med at hive point hjem. (Eviva Espana er jo en dejlig  sang.)
Det tror jeg helt bestemt også er muligt, især hvis  vores trofaste tilskuere afbryder påskeferien og tropper op og støtter  holdet.