Fredag d. 27/1 blev Sportsfejringen 2022 afholdt i Arena Randers. Sportsfejringen af byens stjerner og ildsjæle har igennem årene budt på mange store øjeblikke, og fredag aften var ingen undtagelse.

Her var Purhus IF nomineret til Årets Initiativ pris. Det er en pris som gives til en forening, der har iværksat et innovativt projekt, styrket rekruttering og uddannelse af unge ledere eller på anden måde har markeret sig. Med hæderen følger en check til klubben på 10.000 kr.

Og ikke nok med, at vi var nomineret, så endte vi også med at vinde prisen for vores projekt Jump4Fun.

Jump4Fun er et initiativ, hvor fokus er på at have det sjovt med ens venner, klassekammerater og andre børn. Det er idræt gennem leg. Der kom 14 børn til første Jump4Fun-træning, og siden hen har det ført til et fuldt hold på 28 børn i aldersintervallet 6 til 13 år. Foreningen har også et tæt og unikt samarbejde med Asferg Skole, hvor Purhus IF er med i alle idrætstimerne. For børnene har det været med til at give blod på tanden i forhold til at være instruktører og få gode oplevelser. Det giver dem et øget selvværd og selvtillid.

Kamilla og Karen Marie var på scenen for at modtage prisen. De er begge instruktører på holdet og er hver uge med til at give børnene gode oplevelser og smil på læben.
Så næste gang I ser dem, så giv dem et stort klap på skulderne. Det har de fortjent!

Du kan læse mere om Sportsfejringen 2022 og de andre vinder her:
https://www.randers.dk/nyheder/bmx-fighter-blev-aarets-sportsnavn-2022/?fbclid=IwAR0GYw0Y68bjMUXt67mxT7gz8kK19nwM5vFMic1PBrhfo4rp15HFR0V58MI