Her tilmelder du dig ‘rolig styrketræning’

 

 

Om Rolig Styrketræning

Træningen foregå i et roligt tempo, hvor der tages hensyn til personer med dårlig ryg og andre skavanker. Hver træning vil bestå af en grundig opvarmning, efterfulgt af styrketræning for alle de store muskelgrupper. Der vil være fokus på god teknik. Alle øvelser kan differentieres til dit niveau.

Onsdag kl. 17.30-18.30
Rolig Styrketræning foregår i Gassum Kultur- og Aktivitetshus.
Instruktør: Karina D. Nielse

Holdet er pt. sat på pause.

 

Ved tilmelding til et hold/abonnement accepterer medlemmet samtidig at billeder hvorpå medlemmet optræder må bruges af PIF på hjemmesiden samt sociale medier i forbindelse med foreningens interesse.

Nyt medlem i Purhus IF?

Inden du kan tilmelde dig et hold, skal du oprette en profil på Purhus IF – det er gratis.

Klik her for at oprette dig.

 

Holdtilmelding

Hvis du vil sikre dig en fast plads på rolig styrketræning uden at skulle være tilmeldt abonnementsbetaling, så skal du tilmelde dig holdet nedenunder. Hermed betaler du for at kunne deltage på det tilmeldte hold uden at skulle betale en månedlig pris. Ved at benytte denne tilmelding kan du IKKE benytte fitnesscenteret eller de andre fitnesshold, da det kræver abonnementsbetaling. Vil du i stedet også gerne have muligheden for at benytte fitnesscenteret samt de andre fitnesshold, så kan du tilmelde dig her. Det koster en månedlig pris i stedet, men du får et større udvalg af fitnesshold, samt adgang til fitnesscenteret. Du er dog ikke garanteret en plads på nogle af fitnessholdene, men ofte er der god mulighed for, at der er ledige pladser.