Fredag aften blev den første turnerings kamp i efterårsturneringen spillet på Asferg Arena , modstanderen fredag aften var Randers Kfum der inden dagens kamp havde mistet mange spillere hen over sommerrferien , så modstanderen som også i foråret var i samme kreds som os , var for os en næsten ukendt modstander , men vi aftalte i oplægget at vi måtte fokusere på vores egne styrker , styrker som holdånd, stå godt på banen , holde sammen i kæderne og fighte som vi gjorde så godt i foråret ,Inden dagens kamp havde holdet blot trænet 3 gange efter sommerferien samt spillet en enkelt trænings kamp ,den meget korte optakt til efterårets kampe er selvfølgelig ens for alle hold , men det er ikke optimalt og jeg vil håbe¨man en dag tør skyde starten ca 14 dage så man kan få en lidt mere ens optakt til efteråret , efteråret er altid præget at en noget rodet første måned , med mange spillere på ferie , festivaler osv , så til DBU skyd vores sæsson med 14 dage så tror jeg de 2 halvsæssoner ligner hinanden lidt mere , for vores eget vedkommende var vi uden 3 stærke spillere stamspillere fra forårets kampe ,og også i de næste par uger er der afbud fra stam spillere , men sådan er det , spillerne skal have lov at holde ferie deltage på festivaler osv, det er jo helt naturligt men det¨kræver en bred trup i opstarten , og heldigvis ser vores trup ud til fra efteråret at være blevet stærkere bare holdet prioterer at spille kampene så er vi fortrøstnings ulde , til kampen fredag aften kunne vi heldigvis råde over Kjello – forårets spiller og topscorrer som pt er inde ved militæret og ikke kan spille alle kampene , Alex er kommet sig efter den lange skades pause som har holdt ham ude siden 2 kamp i foråret , Peter ser ud til at have fundet lysten til fodbold igen og Mads Mikkelstrup ser virkelig stærk ud og tegner til at blive profil på holdet i efteråret, derudover er der kommet flere spillere til senior truppen efter sommerferien så det ser lovende ud hvis vi kan holde sammen på disse spillere . så drenge få set i spilleplanen , træn så meget i kan så bliver det en super efterår i Purhus iF.
Lidt om kampen , vi fik fra starten lagt et hårdt pres på Kfum og vi havde 3 store chancer i de første 20 min , men vi fik ikke scoret og derefter blev spillet lidt anderledes og med lidt længere ´bolde , vi glemte at spille de sikre bolde ,og lidt hurtigere , men midt i halvlegen kom vi foran med 1-0 ved Mads Mikkelstrup , dette var også rsultatet ved halvleg – anden halvleg fortsatte vi vores pres om kom også foran 2-0 ved Kjello ( flot flot mål ) – lidt senere gjorde Casper det til 3-0 og vi kunne køre sejren sikkert hjem – spillet var i første halvleg flot , skabte masser af store chancer , men vi skal score lidt mere på så store tilbud . men vi kom til rigtig mange chancer fik 14 mand igang og alle gjorde det rigtigt godt så en yderst godkendt første kamp og håber vi kan følge op allerede på Torsdag mod Valsgård. så drenge vi ses tirsdag til træning inden den endlige trup udtages til sæssonens ande kamp . god week-end , Hyg jer i Skanderborg , Randers uge , ferie osv så er vi klar igen Tirsdag Mvh K Klit.