Lørdag skulle vi se om holdet kunne komme på sejrskurs igen efter det bitre point tab til Vorup FB men lad mig sige med det samme det blev til et nederlag til DB der på dagen stillede op med et stærkt hold , men det skal ikke være nogen undskyldning for nederlaget ,for jeg syntes vi var godt med i kampen og kunne have fortjent point i dagens kamp men vi formår ikke at score på vores tilbud i kampen , i disse kampe mod gode modstandere får vi ikke mange chancer , og skal udnytte de største for at få point i disse kampe . , så dette skal vi have løst , for jeg syntes vi gør mange ting rigtigt i dag og arb også sammen og rigtigt hårdt for holdet men i dagens kamp blev vi desværre ramt af 3 gule kort , og i 8 min var vi nede 9-mod 11 og i den periode holdt vi også stand men det at være i undertal er ikke nemt rytmen i en ellers jævnbyrdig kamp tipper til modstanderens fordel .ved halvleg stod der stadig 0-0 , men få min inde i anden halvleg blev vi ramt af endnu et kort og måtte spille 10- mod 11 , 10 min inde i 2 halvleg fik DB tilkendt et Straffespark som de sikkert scorede på , men vi forsatte og kom også frem til chancer men fik ikke scoret , så ved de 80 min får de endnu et mål som burde være dømt off-side men 2 min senere får vi reduceret ved Mathias Nielsen – et flot mål og vi måtte lave om og forsøge at få udligne til 2-2 og vi sendte Benne frem , men des værre fik de et mål mere til 3-1 i 2 min overtid . men drenge heldet må komme til os snart , men det bliver hårdt arb for allerede i næste uge venter endnu en hår modstander ( SMIFF ) som kommer på besøg . endnu et tophold så vi skal til at slå disse hold , men jeg håber snart vi kan råde over de afbuds ramte , samt skadede spillere snarest . så drenge i havde fortjent mere i dag , men vi havde ikke heldet , bla havde vi et flot skud på overlæggeren efter bare 1 min , store tilbud i feltet efter indkast og hjørne men vi fik ikke scoret . så god week-end dreenge .