Lørdag skulle serie 3 forsøge at fortsætte de gode takter efter først 1 uafgjort og derefter sejre i de seneste 3 kampe , kampen idag stod mod den sværeste modstander vi havde i første møde af alle holdene i efterårsturneringen Dronningborg , i første kamp mødte DB på dagen op med stærkt DB Hold hvor vi ellers var godt med, men måtte se DB sejre med 3-1 , men vi vidste at de i det første møde havde de flere serie 1 spillere til rådiighed og netop de spillere gjorde en forskel i det første møde .men siden har DB s resultater svinget vildt og for 14 dage siden tabte holdet til Vorup FB så inden dagens kamp havde DB samme antal point som de kongeblå , dagens kamp var meget vigtig i vores betræbelser for at komme højere op i tabellen , samt drille topholdene i deres kamp om oprykning , så vi var nemme at sætte op mod Dronningborg og glædede os til at se hvilket hold DB stillede med idag ,
Lidt om kampen :Første halvleg startede fint fra vores side og vi fik lagt pres på Dronningborg som i første halvleg kun spillede på lange bolde hvor de konstant var farlige med deres 3 forreste offensive spillere , men vores rigtig stærke defensiv samt en meget vågen Marc i målet bevirkede at de ikke kom frem til noget, men de var i første halvleg farlige og en enkelt fejl kunne have givet men en friløber , 1 st halvlegs største chancer tilfaldt os , Bla en chance hvor vi har 3 afslutninger inden for rammen men desværre ikke får bolden prikket ind , senere presser Skriver bolden fra DB s målmand , men han kommer tilbage og får hånden på Skrivers afslutning .så ved halvleg var stilluingen 0-0.
Anden Halvleg – Halvlegen er kun 2 min gammel da vi bringer os foran efter et flot opspil , hvor Langberg spiller bolden tilbage fra baglinien hvor Kjello scorer sikkkert til 1-0 , minuttet efter er det Kjello der ligger bolden ind i feltet hvor Mads Mikkelstrup flot flugter bolden i mål , et virkeligt klasse mål , ca 6 min senere er det så Mads der serverer et oplæg til Langberg der scorer sikkert til 3-0 , 6 min senere er det Akai der scorrer til 4-0 oplæg fra Kjello , senere er det Langberg der serverer en bold til Mathias som scorrer sikkert , efter 5 nul fortager vi mange omrokeringer og skifter en del men det er mit valg vi ville holde alle i gang og give masser af spilletid til alle , men det det gjorde at spillet var knapt så flot men vi kom til mange chancer og burde have scoret yderligere , i sidste minut fik DB et mål , da vi lige slapppede rigeligt af , men vi fik revance og en flot sejr på en dårlig græsbane og vigtigst vi holder DB under os itilfælde af point lighed pga vores 5-1 sejr , så ubesejret i 5 kampe i træk samt og i de 5 kampe kun lukket 2 mål ind det er meget flot drenge , så lad os nu stille stærkt op til de sidste 2 kampe mod nummer 1 og 2 i rækken og presse dem til at spille op til deres bedste hvis de vil slå jer i gør det fremragende lige nu og jeg er virkelig stolt af måden i sejrer på , 5 forskellige der scorer samt 14 hårdtarbejdende spillere der virkelig vil holdet lige nu , flot flot drenge glæder mig alllerede til næste kamp Mvh K Klit