Lørdag skulle serie 3 forsøge at følge op på den gode stime som holdet er i lige nu , det gælder både point og spillet på banen , holdet har efter kampen igår kun lukket 1 mål ind i de seneste 4 kampe og virker mere og mere som en sammentømret enhed , modstanderen igårsdagens kamp var Vorup FBs trejde hold men et Vorup hold der også pt havde ramt en god stime og havde 2 sejre med i bagagen men holdet er også er blevet tilført flere gode spillere siden første kamp, en kamp som vi skulle have vundet men i den kamp kunne vi bare ikke score , og måtte nøjes med uafgjort , så inden kampen havde vi følelsen af det var et af de hold i rækken som vi med den spilemæsige form vi er i skal slå på vores hjemmebane , og i lørdagens kamp var netop banen virkkelig en udfordring for spillerne og de skal virkelig have ros for at de kunne spille det fodbold som de gjorde på den bane , inden kampen vidste vi den var dårlig men da jeg efter banen gik ind for at takke for kampen var jeg noget rystet over hvor dårlig banen var igår, så stor ros til de 2 hold for det var meget vanskelige forhold igår.
Nu lidt om kampen : Første halvleg havde vi bolden mest og spillede med stor sikkerhed og tålmodighed vi spillede med en følelse på banen på at alle troede på at chancen nok skulle komme (dejligt at se ) vi kom også til flere halve chancer og efter 40 min burde vi have scoret til et nul men desværre fik vi ikke bolden ind , så stillingen ved halvleg var stadigvæk 0-0.
I halvlegen var alle eníge om at spillet havde været godt og alle var sikre på vi nok skulle komme til chancer i anden halvleg.
2 halvleg : vi forsatte og lagde endnu mere pres på Vorup og det så også ud som om at vi havde mest overskud i kampen på den tunge bane , efter 50 min bliver vi ramt af et gult kort til Kjello men få min senere scorede Benne efter assist fra Langberg , få min blev vi ramt af endnu et gult kort til Langberg , så ned 9-mod 11 fik Vorup lidt tro de kunne presse os men i den periode var det kun et frispark og 1 par hjørnespark der gav nogen tilfældige chancer men vi holdte nullet og blev igen fuldtallige , og fra da af sad vi på kampen , og da Kjello gjorde det til 2-0 med et kvarter tilbage så det godt ud , 5 min senere lukkede vi kampen med en flot scoring Danse fandt flot Nielsen som scorede sikkert til 3-0 et flot angreb at lukke kampen med .
Igen idag holdte vi nullet og overalt på banen blev der spillet med tro på egne og holdets evner , i stresser ikke hvis vi ikke lige får scoret tidligt i tror så meget på at det nok skal komme , en fornøjelse at se drenge !, så med 3 kampe tilbage ser det godt ud drenge , spillemæssigt og selvtillids masigt ser vi stærke ud lige nu så lad os give den en skalle tirsdag og torsdag på træningsbanen , så er vi klar lørdag til kampen mod Dronningborg , og Dronningborg er et af de hold som vi har revance tilgode mod , og som vi meget gerne vil slå, så stor ros til hele holdet , i gør det fantastik lige nu og fortjener ros for den måde i agerer på både på banen men også inden og efter kampene i fortjener denne medgang , så nyd det drenge vi er i en god stime men vil gerne forsætte den de sidste 3 kampe i efteråret . Mvh K Klit