Torsdag aften skulle serie 3 forsøge at sætte flere point ind på kontoen , efter sejren i fredags . men aftenens modstander´var et hold som vi ikke kender så godt , vi har mødt dem for 1- 2 år siden men nu lidt om vores modstander . Valsgård som er en Klub som har et velfungerende netværk og en velfungerende senior afd , derfor har de nemt ved at tiltrække gode spillere til netop deres klub , Rigtig mange at deres spillere har været talenter i andre klubber og rigtig mange af deres spillere har spillet ungdomsfodbold i Hobro ik men efter ungdoms årene har de ikke kunnet bruges i Hobro og har let ved at vælge Valsgård ,som også selv har skabt mange spillere via deres ungdoms afd . men dejligt at se en så velfungerende Senior afd , Senest har de i sommer bygget overdækket tribune med kiosk udsalg osv , fantastiske forhold i en serie 3 klub , men alt er passet og plejet , selv banen er super trimmet , så stor ros til Valsgård ,
Det var lidt om klubben , den nuværende trup kender jeg ikke så godt , kun et par navne har je set tidligere så hvor megen tilgang de har fået i år ved jeg ikke men jeg er sikker på at denne klub er på vej længere op i rækkerne , men om dette hold kan gøre det ved jeg ikke , men når man lige har tabt 4-0 til holdet syntes man jo at de må være et helt fantastisk hold , men det er for tidligt at sige , det var første kamp for dem så hvor gode de er må tiden vise , for selv om vi lige har tat 4-0 så syntes jeg stadigvæk vi er som hold er bedre en Valsgård men vi formåede bare ikke at score på selv de største chancer . så det bliver vores største fokud område at få gang i scoringerne igen, vi kommer til ´chancerne og burde også idag have scoret mindst lige så mange mål som modstanderen .
Nu lidt om kampen . Kampen skulle spilles kl 19.00 og allerede kl 17.30 begyndte det at regne kraftigt og dette forsatte mens vi varmede op og hele den første time af kampen var der kraftig regn , men det er jo altid ens for begge hold ,vi startede kampen og kom til 2 halve chancer men desv uden scoring efter 13 min tabte vi bolden midt på banen og bolden bliver spillet ud i den side hvor der var mest vand lidt heldigt kommer spilleren fri og lopper flot bold i mål , et flot mål , men vi kommer godt igen og får lagt pres på Valsgård men efter en halv time får Valsgård fri spark langt ude fra , og dette frispark bliver flot lagt ind i toppen af målet , efter 2-0 målet bliver vi ramt af et gult kort men selv nede med en spiller lægger vi pres på holdet og kommer til flere store chancer men nede 0-2 ved halvleg men vi troede alle på det . vi kunne sagtens komme tilbage ,
Lad os sige med det samme anden ´jhalvleg var ikke som første vi kom bagud 0-3 og også 0-4 men selv om vi spillede lige op med dem og kom til chancer så var 2 halvleg ikke så velspillet som første . så desværre et alt for stor 0-4 nederlag .
Men je vil alligevel rose holdet , for selv om vi tabte 4-0 og det lyder som om vi ikke gjorde noget galt så er der så meget at tage med , bla var vores fokus i kampen var iorden , alle forsøgte at gøre deres bedste og spille spillet . vi forsøgte at vende kampen. alle holdt hovedet klar så ingen røde kort . så drenge vi må op på hesten igen for vi arb hårdt nok og vi er der næste gang for heldigvis så i det samme som mig efter 90 min 0-4 det var virkelig et misvisende resultet for både os og tilskuerne , så kom igen , i næste uge kan det være os der har heldet .
Skriv lige en linie i opslaget hvis i mener det samme som mig så læserne ikke tror jeg er helt væk efter et klart 4-0 nederlag .
Kom igen drenge – vi er der næste gang