Serie 4 : En jævnbyrdig kamp sluttede 1-1.
Lørdagens serie 4 kamp mellem Purhus IF og Droningborg endte 1-1 . Dronningborg var dagens modstander og havde inden dagens kamp et enkelt point mere en hjemmeholdet fra Purhus if . så om det var vigtigheden at dagens kamp eller det var nervøsitet der bevirkede at vi startede dagens kamp meget nervøst ved jeg ikke men vi følte inden kampen at vi var klar til kampen og oplægget var også at vi ville gøre alt for at vinde denne kamp , Droningborg var den eneste modstander vi endnu ikke havde mødt i dette tætte efterår, så deres hold var selvfølgelig helt ubekendt , og hvis Droningborg har stillet med dette hold hele efteråret mener jeg de lige som os har fået alt for lidt point ud af matrialet , men netop dette bekræfter jo bare hvor jævnbyrding denne serie 4 kreds er .
Nu til kampen : Som tidligere fortalt så startede kampen noget nervøst ög rodet og vi kunne ikke rigtig finde vores gode spil frem i første halvleg og da Droningborg så samtidig havde besluttet at spille lange bolde og på deres bedste offensive kort stressede det os lidt, da de var rigtig dygtige til at true vores defensiv. midt i første halvleg kikser vores Off side taktik og de får en friløber mod Høgh som han flot får halvklaret men deres angriber får slået bolden op mod hånden og får styr på den igen og scorer til 0-1. og da vi lidt senere bliver reduceret til 10 mand pga af et gult kort bliver det endnu mere op af bakke men stadig væk har vi osse vores tilbud . og vi kunne nemt være kommet på 1-1 Magnus får en stor chance på et flot fladt indlæg fra Martin Høgh , man han når ikke helt frem og vi må gå til halvleg bagud 0-1 – men vi blev enige halvlegen om at vi sagtens kunne gøre det bedre i anden halvleg – og anden halvleg blev også meget bedre , og vi fik også udlignet på et flot mål og flot sammenspil mellem Mads og Kaas .( målscorer Kaas .) derefter syntes jeg vi fik lagt pres på Droningborg men samtidig blev de ved med at være farlige på deres hurtigere omstilinger , men vi havde chancerne til at vinde kampen , Mads har et hovedstød der kun lige går over mål , men det skal også siges at Dronningborg aldrig gav op , og havde chancer som de også kunnet vundet kampen på. og da begge hold så i de sidste 10 min bliver reduceret til 10 mand så var begge hold tilfredse med det ene point . og efter kampen kunne begge hold være tilfreds med det ene point da det kunne have tippet til begge sider . men en flot anden halvleg og en flot Fight – vi ville så gerne vinde og det gør vi snart , pludselig tipper de lige kampe til dem der vil det mest og det vil vi !!!! . endnu engang mange flotte individuel præstationer og igen stor holdånd , Kampens Spiller blev Mads og dagens Figter blev Brormand Svenno. God week-end drenge.