SERIE 4 : 3 – 0 nederlag til topholdet fra Spentrup.
Søndag eftermiddag blev det til endnu et nederlag. idag på 3-0 -da vi gæstede Spentrup i den 6 spillerunde dette efterår.
Inden dagens kamp havde spentrup netop slået rækkens nr 2 B65 med 8-0. så vi vidste der ventede os en svær kamp mod Spentrup – ( Efter 6 spillerunder fører Spentrup rækken med 18 point og har en målscore på 25 – 6 ) så vi var forberedt på at der ventede en vanskelig kamp . bedre blev det ikke af vi havde måttet udskiftet hele 5 mand siden sejren i søndags mod Kristrup.
Nu til kampen – Spentrup lagde fra første fløjt stort pres på os helt som forventet , men alligevel var det os der efter ca 5 min fik den største chance men desværre var Hagi s højre for ikke rigtig skudt ind og den store chance blev brændt tæt forbi mål. Hele 1 halvleg blev et stort pres på vores banehalvdel med adskellige chancer til Spentrup men Stor fight af alle mand og storspil af Høgh i målet ( mange helt fantastiske redninger – stor kamp Rasmus ) så ved halvleg var stilingen stadigvæk 0.0 . starten af anden halvleg blev som i første stadigvæk et stort pres på os og efter en times spil fik Spentrup scoret til 1-0 , ved 1- 0 var vi stadigvæk med i kampen og Mads fik også bolden i mål men målet blev annuleret for off-side . og Magnus have en chance hvor han fik loppet bolden over Spentrups målmand men bolden gik lige forbi målet . og med 15 min igen kom Spentrup på 2-0 på et meget flot angreb hvor vi intet kunne stille op . med 10 min igen fik Spentrup 2 gule kort uden vi egentlig fik presset dem mere af den grund. Kort efter bragte Spentrup sig foran 3-0 på et hovedstød efter et frispark. så endnu et nederlag men også et nederlag hvor vi intet kan udsætte på spillernes præstationer . og tager vi denne fight og indstilling med ind i næste uges kamp mod Droningborg er jeg fortrøstgnings fuld og tror på endnu en jævnbyrdig kamp . Flot af hele holdet og en Klassekamp af Høgh i målet. K Klit