Afslutning på serie 4 2015.
Da det ikke var alle der deltog i dette efterårs afslutningsfest vil jeg prøve at skrive det jeg fortalte i min tale ! ved festen , til de som deltog vil jeg bare sige tak for sidst og tak til festudvalget for en flot planlagt afslutnings fest .

Talen ved afslutningen .
Velkommen til afslutningen på sæson 2015 , og selv om jeg stadigvæk går med en følelse af at være dumpet med denne nedrykning fra serie 4 , så er det stadigvæk med en følelse af at vi ikke havde heldet set over hele sæsonen , jeg føler stadigvæk at vi var og er gode nok til at spille i serie 4 , men vi må erkende at vi er rykket ned og derfor vil jeg bedømme året 2015 som en helhed , for da vi 2 dage før første turnerings kamp og i spillere havde mistet tiliden til jeres daværende træner og Nicolai og jeg selv tog over , på dette tidspunkt havde ingen forestillet sig at vi kunne rykke op dette forår og også være meget meget tæt på at kunne klare sig i en meget hård pulje med rigtig mange første hold fra vores store omegns klubber Spentrup IF, Fjorden IF, Rds Kfum. FSI, B 65 mfl så havde ingen troet på os på dette tidspunkt . men lad os tage arb handskerne på og forsætte det vi i denne sæson er blevet meget bedre til på dette hold . for selv om vi rykkede op i foråret var det ikke prangende spil vi leverede i serie 5 men da chancen for oprykning bød sig så slog i til , og selv vi rykkede op og har spillet 14 kampe i efteråret så skal i have stor ros, i allle kampene har det hold vi kunne sætte på dagen, gjort alt hvad man kan forlange ,og ikke i eneste kamp har i underpræsteret , i har været klar når der blev fløjtet op og bygget på hele året , spillet i serie 4 har været flere klasser over det vi lev i foråret og kun i den anden kamp mod Spentrup i Gassum kunne vi ikke helt følge med , så som jeg sagde før , så lad os bygge videre til foråret på de ting vi allerede er blevet bedre til , ting som vi hele sæsonen har haft stort fokus på , såsom , Dumme gule kort , dem man får for brok, hævnakt mm , Holdånd, glæde og lyst til både at træne og spille kamp, Opførsel på banen , acceptere plads og antal spilleminutter uden brok, taktisk bedre og ikke mindst så er vores pasnings spil klasser over det vi lev i foråret.
i dette efterår har vi brugt 34 forskellige spillere og med bare lidt færrere afbud af de faste spillere så havde der stadigvæk stået serie 4 på kortet til foråret , men istedet for at ærge mig over afbudene så vil jeg hellere glæde mig over den lyst i havde til at spille kampene når i kunne .
Så kan vi holde sammen på denne trup så ser jeg jer som tophold i serie 5 i foråret men lad os sætte målsætningen ved appelen til foråret , om jeg selv er med igen vil tiden vise vi har ikke talt om det endnu men er jeg, så skal vi bygge yderligere på , altså endnu gange flere opdelt træning , endnu mere detaljeret træning men også den løbe mæssige form skal vi have forbedret ,men set over hele 2015 så er jeg super stolt over jeres måde at være på , både til træning og kamp , altid føler man sig velkommen og lyttet til så stor tak til serie 4 for 2015 i har gjort det fantastisk Mvh Karsten Klit.
NB – for alle spille der har været brugt i foråret har jeg skrevet et par linjer , med ris/ros,om jeres indsats , de som deltog i festen har jo hørt deres læst op ,men er de som ikke deltog interreseret så send en sms så skal jeg nok skrive det i til jer