Serie 4 : Foran 2-0 efter 2 min – men 3-3 efter 90 min.
Lørdagens serie 4 kamp mellem Purhus IF og Randers KFUM var en af de meget vigtige , en af de kamp vi så gerne vil vinde så vi kan komme væk fra de nederste pladser,men dagens kamp var samtidig også en stor udfordring , da flere af holdets mest sikre startere havde afbud på kampdagen af flere årsager , skader mm, men vi fik rýstet posen og stillet et slagkraftigt serie 4 hold , men med mange omrokeringer fra start . men oplæget til kampen var at vi følte at både kunne og ville vinde den kamp , vi ville vinde kampen selv om vi for alt i verden ikke måtte tabe denne kamp ,
Nu til kampen : Vi fik en helt fantastisk start på denne kamp og efter 2 min var vi foran 2-0 , først 1-0 ved blomme , dernæst den storspillende Mads Mikkelstrup til 2 -0 og få min senere kunne mads have gjort det til 3-0 efter et flot angreb . men KFUM vågnede lige så stille op og fik meget heldigt reduceret da et udspark fra Nord i målet desværre ramte en kfum spiller i ryggen og gik i mål , det var en kold spand vand i hovedet på os og vi kunne ikke rigtigt få tingene til at hænge sammen , senere i halvlegen får de så et lidt heldigt straffespark og udligner til 2-2 , 2-2 er også stillingen ved halvlegen , men vi er sikre på vi nok få flere chancer , bla efter Vo s lange indkast , anden halvleg blev en rodet affære , og vi fik alle 3 udskiftere skadet , og måtte blive ved med at rokere rundt på opstilingen ,stadigvæk var det os der havde de største tilbud , men på en omstiling 10 min før tid bragte KFUM sig helt ufortjent foran 3-2 , så nu var det op af bakke at tabe til KFUM holdet ville virkelig være skidt før de sidste kampe , så vi sendte Akai med i front og får ved 90 min udlignet efter et hjørne spark på flot hovedstød fra Kaas. samme Kaas have også en halvvejs friløber i overtiden men fik ikke afsluttet før forsvaret var på plads og fik afværget situationen . så kampen sluttede 3-3 et resultat der selvfølgelig ærger os men vi må tage det 1 point med og se fremad , vi har et hold der er for godt til at rykke ned ! og spillerne vil så gerne dette her. så på et tidspunkt må sejrene komme , så vi kan få afstand til stregen , i gør det rigtigt godt alle mand og i flere af kampene både i Fjorden og idag er det små tilfældigheder til modstanderen der gør at de kommer tilbage i kampen , så heldet må i de tætte kampe snart tilfalde os . Næste kamp er mod nr 2 B65 – så vær helt klar lørdag så vi kan give B65 modstand i oprykningskampen. K Klit