Serie 4 : Endelig en sejr igen !!!. 3-0 over Fjorden IF.
Lørdagens serie 4 kamp mellem Purhus IF og Fjorden IF i meget flot efterårsvejr på Gassum Stadion endte med en fuldt fortjent 3 nul sejr til PIF .
Vi har spillet meget stabilt i efteråret men ikke fået helt det antal point som vi selv syntes vi har fortjent og ligger derfor i bunden af rækken, men vi har stadigvæk mulighed for at redde os hvis vi fortsætter det stabile spil , men 6 point efter 8 kampe er ikke nok og derfor var det tvingende nødvendigt med en sejr over opryknings kollegaerne fra Fjorden som i deres første 8 kampe havde fået 10 point ud af deres anstrengelser , så kravet til dages kamp var helt klart vi skulle !! vinde dagens kamp .
Nu til Kampen : Det at stille hold til dages kamp var en kæmpe udfordring , Sygdom, skader, rejser samt mange andre afbud besværliggjorde forberedelserne til dagens kamp , men da vi sad omklædningsrummet inden dagens kamp havde vi endnu engang fået sammensat et slagkraftigt serie 4 hold .
Så oplægget til kampen var at vi skulle gå ud og nyde at spille denne kamp men også at kravet var en sejr, og allerede efter kun 2 min spil kunne Mads Mikkelstrup bringe og foran 1-0 efter et flot angreb, vi fortsatte efter 1-0 målet det store pres på Fjorden forsvar og efter 15 min spil var Christian Kjeldsens tur til at score , en flot frispilning af Mads til Kjeldsen blev meget sikkert omsat til målet til 2-0 , et rigtigt angribermål !!!.
efter 2-0 målet fortsatte vi med at spille godt , og efter ca 40 min spil kunne Mads endnu engang sætte en scoring ind – så 3-0 ved halvleg .
I halvlegen aftalte vi at fortsætte med at spille bolden sikkert rundt uden risiko og give os selv de pauser der var nødvendige , og i anden halvleg spillede vi stabilt og klogt , Vi fik holdt de nødvendige pauser , spillede bolden flot rundt , samtidigt gav Høgh i målet ingen chancer væk samtidig med at han holdt rigtigt godt på bolden så vi ikke brugte unødige kræfter . så efter dagens 3-0 sejr var det eneste minus at Kjeldsen faldt uheldigt ned og forstrakte sit knæ . men vi håber han snart er klar igen , ellers skal hele holdet have ros – flot kamp drenge – med 6 nye i truppen siden sidste kamp var det en100 % holdindsats af alle og også stor ros til de 3 på bænken som viste stor holdånd og accepterede at sidde på bænken , og tænkte mere på holdet og resultatet en på egen spilletid , men alle kom dog ind og bidrog til sejren, men ros til alle 14 for en flot kamp og den holdånd der er på holdet fortjener stor ros . den er så vigtig og kan bringe os rigtigt langt, så lad os holde nullet igen på lørdag i Fårup , Vi kan drille alle i rækken og vi har holdet til at blive i rækken så kom nu drenge med den gejst , vilje og klogt samt godt spil i viste i dag ser det godt ud før de sidste kampe. Mvh K Klit.