Serie 4 : FSI – Purhus IF 0- 1 .
Lørdag skulle Purhus IF s serie 4 forsøge at følge op på sejren fra sidste uge hvor Fjorden IF blev besejret 3-0.
Men i modsætning til sidste uge hvor det var et af holdene som vi kæmper med om at undgå nedrykning var det i dagens kamp et af holdene som spiller for oprykning til serie 3 Fsi.
Dages kamp blev spillet i Fårup stadion og igen idag i perfekt fodbold vejr på en rigtig god bane efter årstiden .
Nu til selve kampen : Endnu engang var oplægget til kampen at dette var én af de kampe der er rigtig sjove at spille ,vaske ægte lokal opgør , kampe hvor resultatet har stor vigtighed , kampe hvor vi kender spillerne på modstander holdet osv , så vi ville forsøge at gå efter sejren selv om vi vidste det ville blive svært ,da Fsi har fået samlet et rigtigt stærkt hold af rutinerede spillere som får samlet masser af point til sig i dette efterår .
Allerede fra kampens start kunne vi se hvad det var Fsi ville i denne kamp , de forsøgte i hele første halvleg at slå lange bolde til deres 2 lynhurtige offensive spillere som flere gange var tæt på at komme til store chancer, men som halvlegen skred frem fik vi godt styr på dette og fik lavet et par justeringer som fik det hele stabiliseret i en halvleg hvor vi også fik vores chancer i en meget tæt første halvleg som endte 0-0 . I halvlegen var vi sikre på vi kunne være med i denne kamp mod topholdet og at vi på grund af den store trænings indsats måtte være i den bedste form af de 2 hold .
Anden halvleg : startede som første dog forsøgte de nu med en spiller lagt ind mellem vores 2 midterste forsvarsspillere , dog ude at komme til de store chancer , som halvlegen skred frem var det os der kom til de største chancer , og flere af dem efter flot opspil og pænt angrebs spil , men vi var bange for at satse endnu mere da de hele kampe var farlige på deres hurtige omstillinger , men 9 minutter før sidste dommer fløjt blev vi belønnet efter et rigtigt flot angreb hvor Langberg fik lagt et hårdt fladt indlæg til rette for Martin Høgh som scorede sikkert til 1-0 .I resten af kampen fik vi redet storme af og kunne helt fortjent sætte 3 meget vigtige point ind på kontoen og 2 kampe i træk med sejr og ingen mål scoret mod os kan blive vigtige i sidste ende i kampen om at udgå nedrykning . Flot holdindsats af alle mand og i denne kamp blev bænken kampafgørende Flotte ind hop af Vo og Kaas , samt igen i dag viste Hagi , igen sin store holdånd da han godt kunne se det var en meget lige kamp som kunne være svær at få skiftet ham ind i , denne holdånd er netop det der gør at i kan nå rigtigt langt , i bliver stærkere og stærkere for hver kamp , så forsæt med dette og lad os så lade op til kampen Mod Kristrup på Torsdag, igen en kamp vi vil gøre alt for at vinde så kom og bak op om holdet på torsdag kl 18,00 på lysbanen i Asferg. Forsat god week-end.Mvh K Klit.