Positive takter trods nederlag.
Første Turnerings kamp for Pifs andet hold i serie 4 i blev spillet torsdag aften , kampen blev spillet på udebane på Langvang stadion , hvor modstanderen var Randers KFUM . Trods afbud fra flere af holdets sikre startere fra foråret grundet Skanderborg festivalen kunne vi stille med et stærkt serie 4 hold .
Fokus inden kampen var at spille vores eget spil, og få vores eget spil til at fungere bedre og mere sikkert end tilfældet var i foråret hvor vi trods oprykningen spillede mange dårlige kampe og hvor vores bold omgang var alt for dårlig , og dette syntes jeg faktisk lykkedes , selv om det selvfølgelig blev lidt på bekostning af vores spil længst fremme på banen, men vi er nødt til at fokusere lidt på dette da vi i denne pulje har flere kampe hvor vi ellers vil kunne komme ud for store nederlag ellers værst af alt få holdet til at falde fra hinanden .og det er jo netop dette vi ikke vil med holdet , jeg vil rigtig gerne bygge på og gøre det til et hold hvor alle kæmper for hinanden . og allerede nu syntes vi har lagt på på disse ting , det er fantastisk at møde op både til træning og kamp , alle glæder sig til dette efterår og alle ved godt at det bliver tæt og hårdt men med en hold indsats som i aften er jeg fuld af fortrøstning inden de næste kampe . Kampen i næste spillerunde bliver dog en kæmpe udfordring da det er en af favoriterne i puljen B65 der er kampens modstander , B65 og Spentrup må være favoritter til at kæmpe om opryknings pladserne til serie 3 i dette efterår .
Men jeg er fuld af fortrøstning og jeg er sikker på vi kan løfte niveauet endnu engang og at vi nok skal få sat spillet sammen så vi også kan få scoret de nødvendige mål for at få samlet point nok til for også til foråret at kunne spille i serie 4 ,
Så stor ros til alle 14 mand i dag ,i har alle niveau til denne række , men det er altid svært at blive klar til en højere række med en sommer oprykning .men ingen kunne forlange mere og med lidt mere held var vi kommet fra KFUM med et uafgjort resultat. men lad forsætte til træning næste tirsdag og torsdag så vi er klar til kampen mod B65 lørdag otte dage.
Håber mange møder op til træning i næste uge. Mvh Karsten Klit