Purhus IF – Hobro IK Serie 5 – 0-0.
Inden dagens kamp mod Hobro havde alle os selv incl , nok afskrevet muligheden for at kunne komme til at spille med om opryknings pladserne , men sidste weekends resultater bevirkede at vi nu igen var med som mulig oprykker som en af de øverste nr 2 fra de forskelige puljer.
Og fredagens Fjorden sejr over Spentrup bevirkede at vi med en sejr i dag var meget tæt på serie 4 , som 2 er.
Om det var denne viden der bevirkede at vi startede kampen meget usikkert og slet ikke kunne få vores eget spil til at fungere ved jeg ikke men vi kunne slet ikke finde det spil vi spillede i sidste weekends kamp mod Spentrup. men dertil skal det også siges at holdet vi mødte i dag også mand for mand var bedre spillere en modstanderen i sidste weekend.
Samtidig var vi selv ramt af skader igen til vigtige spillere på holdet , KIm , Tv, Peter og karantæne til Kenni.
Så efter ca 35 min spil måtte vi foretage vores første udskiftning som samtidig var et længe ventet comeback til en af Pif s meget vigtige personer omkring Pifs senior hold de sidste 10 år Rasmus Tvede ,og lad mig sige med det samme det blev et meget flot comeback til Rasmus der med det samme gav en helt anden ro på holdet der i vanlig stil hurtigt satte både lyd og med fornuftigt spil satte en helt anden ro på holdet , hvad kan det ikke blive til hvis han begynder at træne igen . en fornøjelse at se dig inden for kridt stregerne igen Rasmus , en virkelig leder på banen som alle hold går og leder efter.
Så lige så stille blev vi bedre med bolden, og vi var også ved halvleg fuld af fortrøstning og troede vi kunne vinde denne kamp. men minutterne gik . vi kom også frem til 3 store chancer et flot hovedstød til Hagi, en friløber til scooter hvor bolden gik imellem benene på målmanden med desværre ramte støtte benet og gik udenom målet ,samt en chance i sidste minut på stolpen var det nærmeste vi kom på scoring men ind ville bolden ikke .
Defensivt havde godt greb om Hobro kun en enkelt stor målchance kort før tid som 2 gange blev reddet på stregen var hvad de kom til , resten tog den anden debuterende spiller Nordentoft sig sikkert af , han virkede sikker i alt hvad han foretog sig til trods for sine kun 17 år. så kampen endte 0-0 og egentlig et ok resultat for kampen . modstanderen var mod en flok gode fodboldspillere som kunne spil helt frit i kampen. så vi må tage til Fjorden mod det absolutte tophold og spille vores chance for en sejr som stadigvæk måske er nok til en anden plads oprykning.
Men kommer den ikke er jeg stadigvæk fuld af fortrøstningsfuld for fremtiden for dette hold, i dag beviste vi igen at vi på alle områder flytter os fra kamp til kamp , havde vi spillet denne kamp for en mdn siden er jeg sikker på at vi havde fået mindst en 3-4 gule kort for brok , så stor ros for det i dag gik vi gik bare væk. så lade os bruge ugen på træning også tage til Fjorden og spille frigjort og forsøge at vinde den kamp , vi kan kun overraske i den kamp. Ses tirsdag til træning i Gassum 17,30 .
Kampens spiller : Nicolai Nordentoft
Kampens fighter : Rasmus Tvede.