Serie 5-1. Kampen om første pladsen endte med et nederlag .
Næst sidste kamp i dette forår stod mellem PIF og Fjorden på Gassum Stadion , Fjorden lagde inden dagens kamp nr 1 med et enkelt point mere end os og kunne rykke op med en sejr idag og vi kunne med en sejr selv afgøre det i næste weekend så det var et tændt mandskab der mødte op til denne kamp ,og endnu engang havde vi samlet et rigtigt stærk hold , dog afbud fra Magnus ( Pga sygdom ) der de sidste kampe har været et af holdets allerbedste , men endnu engang kunne vi råde og et meget stærkt hold , samtidig ´havde vi en debutant  på andet holdet Daniel Lejel der spillede en meget flot kamp .
Nu til kampen .
Starten af kampen var ikke mange minutter gammel da vi første gang fik bolden i mål efter en dødboldsituation , men desværre blev der dømt off.side i denne sttuation , men vi fortsatte ufortrødent og lagde i kampens start tryk på Fjorden , dette tryk resulterede i en 1-0 Scoring ved Mikkel Vo efter 8 min – endnu et flot mål af Vo ! . efter denne scoring sad vi på spillet og det så ud som om det kun var spørgsmål om tid før vi kunne øge føringen med et mål mere , men som det er set før netop mod Fjorden fik de udlignet . efter denne scoring blev vi bange for ikke at vinde , vi begyndte at spille mere nervøst og blev også i halvlegens slutning ramt af en udvisning så vi skulle starte anden halvleg med 10 mand , i halvlegen var vi fortrøstnings fulde og troede på sejren da vi selom spillet var blevet en smule forceret stadigvæk spillede os til store chancer . anden halvleg blev som første en smule nervøs men stadigvæk med store chancer til os men vi kunne ikke få bolden over stregen , og da Fjorden så efter et hjørnespark efter 81 min bragte sig foran så var vi nødt til at reagere og smed Akai helt på toppen sammen Mads men desværre fik vi ikke scoret mere idagens kamp og Fjorden kunne fejre oprykningen til serie 4 . Men vi må se  fremad og kan vi slutte af med en sejr næste lørdag eller ihvertfald endnu en kamp hvor vi gør helt som aftalt inden kampen så er jeg 100 % tilfreds med holdets indsats i dette forår , så drenge lad os slutte af med maner Mod 1337 som dog idag har slået Spentrup så heller ikke den kamp bliver en nem opgave men sæt kryds i kalenderen og lad slutte af med en sejr .
Inden første turnerings kamp var vores mål at komme med i toppen og få de mange nye spillere integreret på holdet , det er lykkedes til fulde , de nye spillere i dette forår er Mathias A, Mike A, Jeppe Sinding , Magnus, Andreas J,. Frederik, og Mads som allerede nu er etablerede og har spillet de fleste kampe , de har afløst stærke spillere som Martin Høgh , Rasmus Høgh , Svenno , Kaas , Stilk og Vo som alle spillede rigtig mange kampe for andet holdet sidste år , så selv om vi lige nu hænger lidt med næbet så er jeg yderst fortrøst nings fuld og håber alle møder op igen efter ferien så vi kan holde sammen på dette hold , i har gjort det fantastisk og med en opadgående formkurve hvor vi i næstsidste kamp havde en slags finale ( dagens kamp ) og selv kunne afgøre tingene. så drenge vi har et fantastisk hold allerede ,så efter ferien tager vi igen en kamp af gangen ,og kommer i alle er jeg sikker på i snart er et serie 4 hold igen , en fornøjelse at være en del af dette hold hvor vi ihvertfald har nået det første af vores mål i foråret , at skabe et VORES hold hvor det bliver taget alvorligt til alle kampe og et hold hvor man prioterer gerne at ville være med på hver gang prioterer at flytte vagter på arbejde , minimere afbud , mm derudover har de første holds spillere der der ikke har kunnet spille enkelte kamp på første holdet er kommet ned givet sig fuldt ud hos os. så drenge vi er lykkedes med mange ting på holdet