Første tunerings kamp for serie 5-1- som blev spillet lørdag eftermiddag i fantastisk flot vejr på Spentrup Stadion på en god men meget tung bane efter den megen regn som faldt onsdag nat . Men i modsætning til flere andre steder kunne kampen gennemføres , dejligt da vi længe har glædet os til at komme igang med de rigtige kampe ! ; Og efter 6 rigtig gode trænings kampe var vores egne forventninger inden dagens kamp tårnhøje og om det var en form for tryghed eller for stor tro på vores egne evner da vi i dagens kamp stillede med et stærkt hold , ved jeg ikke men da der der blev fløjtet op , var vi ikke helt klar og vi kunne ikke rigtig få vores spil igang , og Spentrups små meget hurtige spillere gjorde rigtig ondt på vores fireback kæde , så dette skal vi arbejde hårdt på at få løst inden næste kamp , vi skal stå tættere sammen samt meget hurtigere forstyre boldholderen som slår de de dybde bolde , så det må vi arbejde hårdt på til træning . men efter ca 20 min spil bragte Spentrup sig foran med 1-0 , ( Stor off-side ) men efter spil og chancer en fortjent Spentrup føring på dette tidspunkt . men Spentrups føring vækkede os – ! og vi skruede op for både sammen hold samt hårhed i duelerne , lige så stille kom vi tilbage i kampen og fik mere greb om spillet og spillede os også frem til store chancer som dog blev misbrugt med skud flere meter over målet , men efter ca en halv times spil fik vi et hjørne spark som Peter flot ramte perfekt og Julius stensikkert headade i mål til 1- 1 – flot mål og dejligt med når det var slået som vi har fokus på i oplæget – Flot drenge , resten af første halvleg var meget tæt og 1-1 ved halvleg .
Anden halvleg – var ikke mange min gammel da Magnus og Fredrik fik presset en Spentrup spiller til At Lave selvmål så 2-1 til os – efter dette sad vi på det meste af anden halvleg dog uden vi fik lukket kampen helt . anden halvleg blev meget ´lang for os på bænken , og 10 min før tid kunne Spentrup have bragt sig på 2-2 men heldigvis fik den Debuterende målmand Mike og vores forsvar i fælles skab afværget denne friløber . så ved sidste dommerfløjt førte vi stadigvæk 2-1 og kunne derved sætte 3 velfortjente point ind på kontoen efter en fair spillet første runde kamp . Super start på foråret mod et stærkt Spentrup hold som vil få mange point i dette forår , men lad os tage fighten med fra første fløjt i næste kamp så skal vi nok få dette nye hold spillet sammen , Stor ros til alle for disiplin ,holdånd og god opførsel over for dommeren , bliv ved med det drenge . god week-end .