Serie 5 : 4-2 sejr i sidste kamp.
Efterårsturneringens sidste kamp blev spillet lørdag på Assens stadion , og da vi var presset i oprykningskampen og skulle bruge en sejr for at have chance for at rykke op i serie 4, var det en flok nervøse spillere , træner og holdleder der mødte op til kampen , 23 point som vi endte med burde være nok til at rykke op i toer regnskabet , ( 24 hold af de anden pladser med bedste point gennemsnit rykker også op ) men vi har stadigvæk mulighed for at blive 1 er hvis Spentrup taber til Skrødstrup søndag . så vi burde med vores 4-2 sejr være rykket op, derudover har både jeg selv , Stlk og Langberg fundet hold der ikke kan nå samme gennemsnit som os , men da jeg er den gammeldags type vil jeg gerne se det på skrift før jeg rigtigt tør fejre det , men holdet fortjener det og er det helt rigtige for at de kan få endnu hårdere kampe hver weekend- det trænger holdet til , holdet har flyttet sig rigtigt meget siden de første trænings kampe i foråret , og det samtidig med at vi alle i andetsholds truppen i efteråret har trænet rigtigt meget gør at vi nok skal klare sig en række højere , det bliver hårdt det ved vi fra sidste år men alle kan sagtens løfte sig til serie 4 og den største udfordring i dette bliver at tro på det i modgang , for vi har også set i de sidste kampe hvor svært det er når man skal have point ! men i er klar til det og kun ved at blive presset i kampene løfter i jeres spil , så jeg er fuld af fortrøstning og er sikker på at med grundig forberedelse , god trænings indsats så er i klar til første turnerings kamp til foråret .
Lige lidt om dagens kamp : I oplægget havde vi fokus på den hårde vind der var denne lørdag , vi vidste det kunne blive svært og tilfældigt ,ved lodtrækning valgte vi den hårde modvind i første halvleg , og det viste sig hurtigt at det ville blive en svær opgave i første halvleg og allerede efter 12 min spil bragte Assens sig foran en lang høj bold som ikke blev clearet , efter 16 min fik de en friløber mere , og Assens fik tilkendt et straffe som de scorede på , så nede med 2-0 efter et kvarter i en kamp man skulle vinde var ikke nemt ,men 1 min efter deres staffespark scoring sendte Julius Langberg afsted og Langberg kviterede med en flot scoring og reducering til 1-2 men da vi lidt senere fik vores 2 angribere Daniel og Mathias skadet da de stødte hovederne sammen , Daniel måtte udgå og kunne ikke spille mere , men heldigvis kunne Mathias spille igen , resten af halvlegen havde vi mange flotte chancer men fik ikke scoret yderligere i første halvleg – men ved halvleg var vi fortrøstnings fulde og var sikre på vi nok skulle få scoret yderligere når vi fik vinden i ryggen , og efter ca 10 min spil scorede Mads Langberg hans andet mål , derefter kom vi til endnu flere store chancer men måtte helt frem til 20 min før tid før Fabric scorede efter flot forarbejde af Langberg , ( endnu engang en vigtig scoring af Fabric – Fabric scorede også det afgørende mål i første kamp i Hobro Flot Fabric ) så nu skulle vi bare køre den hjem – og denne opgave blev nemmere da Assens fik hele 3 Røde kort i dagens kamp, kort før slutfløjt Scorede Mads Mikkelstrup til 4-2 . så den nødvendige sejr kom i hus og vi fik sluttet sæssonen flot af , måske ikke den flotteste kamp men vi rejste os efter de sidste ugers manglende resultater , så en vigtig sejr da jeg ikke tør tænke på hvor frustrerende det ville være for alle hvis vi havde tabt og skulle gå på vinterferie med svigtende resultater i de sidste kampe . så drenge Tak for et fantastiskt forår i serie 5 og når jeg har oprykningen på skrift skal jeg nok skrive lidt mere om dette – god Week-end og husk vi træner 14 dage mere