Serie 5 kampen Assens – Purhus IF – 4-7.
Største fokus i oplægget inden kampen var at få vasket tavlen ren fra sidste uges store nederlag ,og specielt få rettet op på det dårlige spil fra anden halvleg mod Fjorden.
Men optakten blev ikke helt som forventet, vi mødte op på Assens stadion som vi plejer 1,25 time før første fløjt , men der mødte os kun en lukket dør som først blev lukket op 45 min før kampstart, så oplæg , opvarmning mm blev lidt rodet i forhold til det vi plejer .
Nu til kampen : Vi lagde fra starten af kampen et stort pres på Assens og dette pres udmøntede sig i en 1-0 scoring til os allerede efter 5 min på et flot langskud fra scooter , men få efter fik Assens et frispark lige uden for feltet, men desværre ramte frisparket en Purhus spiller i muren og gik ind bag vores målmand . få min senere får de så et hjørne som de alt for let får scoret på , men vi får hurtigt igen lagt pres på hjemmeholdet og får udlignet til 2-2 , og efter udligningen får vi kort efter tilkendt et straffe dømt for benspænd på Fabric som Hagi sikkert scorede på , så efter en halv time var der scoret 5 mål ! , lige efter blev det så 4 – 2 til os og vi på sidelinjen følte os nu mere trykke ved resten af kampen , men det blev ca 5 min før halvleg ødelagt af 2 gule kort først til Jonas derefter til Svenno så 9 mod 11 var det igen op ad bakke , og da vi så yderligere fik Akai skadet i samme periode var vi virkelig ramt af masser af modgang , i samme periode fik Assens så scoret til 3-4 og kort efter 4-4 på et mærkeligt mål. dommeren fløjter da en høj bold bliver slået ind i feltet , en Assens spiller rammer den med hånden og vi er sikre på der er dømt frispark men det var faktisk mål han dømte , altså med bolden et par meter fra mål , vores spillere stoppe op ved fløjtet og bolden løb i mål men det var ikke sket hvis dommeren ikke havde fløjtet !! . virkelig mærkelig situation som samtidig med udligningen til 4-4 gjorde at vi nu igen troede at det hele ville falde sammen som i sidste uges kamp, men vi fik skiftet tilbage til startopstillingen , og fik igen lagt pres på Assens men med 3 friløbere uden scoring var det virkelig svært at tro vi fik en sejr i dagens kamp .
men der gik hul på bylden og fik scoret yderligere 3 mål og fik helt fortjent de 3 point med hjem.
Kampen var virkelige en holdpræstation som er det vi gerne vil med holdet og der var masser af opløftende spil i dagens kamp , men 2 spillere var i dag ekstra stærkt spillende , Martin Høgh – på en for ham helt ny plads på den centrale midtbane og Scooter med en fejlfri kamp og 2 flotte scoringer , de to delte stemmerne med henholdsvis 8 – kampens spiller – og 7 til kampens fighter.. stærk holdindsats der lover godt for de næste kampe..