Tirsdag d 5-5-kl 19.00 skulle Purhus IF s  andet hold i serie 5 spille dette forårs blot  anden kamp , denne  gang på udebane hos Hobro IK , optakten til kampen blev ikke den bedste da vi i løbet af dagen først blev ramt af 2 afbud , først måtte den altid stærke angriber Kenni  lægge sig. derefter var det kampens spiller fra sidste uge Laurits der måtte melde afbud   grundet sygdom , derefter var det  vejret der begyndte at drille , et time langt skybrud i timerne inden kampstart ramte  Hobro området så der næsten stod  blank vand på banen inden kamp start.  Så selv om vi vidste at vi på denne dag stillede med et rigtigt stærkt hold selv med de 2 afbud . så var det trods alt med bange anelser vi stillede op til kamp da dagens modstander kom med en helt frisk 7-1 sejr over  Assens IF.

Nu til kampen,

Starten på kampen blev en meget rodet forestilling fra vores side , mange personlige fejl og manglende mod til at holde fast i bolden bevirkede at Hobro  fra starten lagde  et tungt pres på os , og  efter ca 6 -7 minutters spil kom de også foran 1-0 på et flot mål på et flot hovedstød efter et perfekt slået indlæg . så det var ikke lige den start vi havde håbet på ! . men vi måtte tilbage til vores velkendte dyder med tro på egne evner og hårdt arbejde . Og lige så stille fik vi os kæmpet tilbage i kampen mod  et på dagen slagkraftigt Hobro hold der virkelig holdte os til ilden , 10 min før halvleg fik vi et hjørne spark som Peter lagde perfekt , og hvor Hagi lige så flot headede   bolden i mål til halvlegs resultatet 1-1.

Anden halvleg starte lige så jævnbyrdig  som første , og lignede længe et helt sikkert uafgjort resultat , og da vejret så igen viste sig fra den værste side , pludselig blev der næsten helt mørkt  og samtidig startede  der igen med meget kraftigt regnvejr  op hvor der på næsten stod blank vand på hele banen , dette bevirkede at kampen blev meget rodet og gjorde det helt umuligt at spille ordentligt fodbold på denne bane . men med ca 10 min tilbage opsnappede  vores mest rutinerede spiller Jaw  et fladt målspark   fra Hobros målmand og scorede helt sikkert til 2- 1  som også blev kampens resultat .

En 2 -1 sejr mod et godt hold, og  på en næsten umulig bane var virkelig et super resultat for os inden de næste par kampe mod Fjorden og Asséns , men  kampen viste også at vi kommer til at skulle spille os i form da vores modstandere har spillet flere kampe og hvor man også kan se vi mangler at  spille flere kampe  for at kunne komme til at spille det spil som vi gerne vil  , men det skal nok komme for troen på tingene og lysten til at spille er virkelig til stede  , så jeg håber alle gør hvad de kan for at kunne spille igen lørdag mod Fjorden , skal vi lave et godt resultat mod fjorden skal vi stille et hold i stærkeste opstilling igen . Så sæt kryds i kalenderen til kamp lørdag så tror på endnu et helt tæt opgør mod et af de andre hold med 9 point .