-0 sejr til de kongeblå i meget jævnbyrdig kamp.
Denne lørdag skulle vi møde Spentrup som efter de første tre spille runder var helt lige med os på en delt første plads, samme point antal , samme antal scorede mål og også lukket lige så mange mål ind ,så kampen idag havde stor betydning for første pladsen i puljen .Spentrup som vi har allerede 3 gange tidligere i denne sæson har spillet imod , 1 træningskamp samt 2 turnerings kampe , og hver gang med helt lige kampe til følge . Spentrups hold er et også et rigtigt stærkt hold med rigtig mange gode spillere , som er godt organiseret samt uden svage led ,så vi vidste på forhånd hvor svært det ville være denne lørdag på udebane i Spentrup.
Nu til kampen : Stor ros til spillerne for at være meget fokuseret i vores optakt til kampen og i var virkelig klar til kamp da der blev fløjtet op , idag var vi klar så lad os tage med videre ind til hver kamp , men selv om vi var klar til denne kamp var det Spentrup der havde bolden mest og spillede det pæneste fodbold igennem første halvleg , dog var det os der ´kom frem til de største chancer og et par gange fik annuleret mål på off-side , men med stillingen 0-0 ved halvleg var vi fortrøstnings fulde og troede på mulighed for sejr , Anden halvleg startede lige så jævnbyrdig som første men efter ca 10 min spil fik vi scoret , med Mikkel VO på holdkortet havde vi haft fokus på de lange indkast og at der skulle være en på bagerste stolpe , og det var der idag , Mads M kom til en chance og da den ramte en spiller og sprang ud i spil igen havde yngste mand i truppen Rasmus Taasti hørt efter og sparkede bolden ind til 1-0 føring til Pif . Resten af halvlegen blev lige så jævnbyrdig som første og føltes for os på sidelinien som ufattelig lang men vi holdt flot stand og havde også chancer til 2-0 scoring , tættest på var Fabric men fik ikke helt ramt bolden , men efter 90 min spil kunne vi ånde lettet op og nottere 4 sejr i træk i efteråret .
Så stor ros til hele holdet , Mike har kun lukket 2 mål ind de første 4 kampe , vores nye midterforsvar med Stilk og Sommer spilllede fejlfrit , Jonas er sikker på holdkortet hver gang og bliver bedre og bedre for hver kamp , Alex som spillede back idag fik også lukket helt af , Hagi er blevet rigtig god som 6 er , bruger hans energi rigtig fornuftigt og får fordelt spillet og kommer virkelig i vejen for meget og virker lige nu til at have stor spilleglæde , Stor kamp igen idag af VO , Mads M ser endelig ud til at være skadesfri og er en evig trussel for alle forsvar , Daniel helt fremme er virkelig en stor mundfuld for alle forsvar og var flere gange idag tæt på scoring , og skåner ikke sig selv og tar de knubs der er nødvendige i alle nærkampe. Mathias bliver lige nu brugt både fremme og som kant og bliver bedre kamp for kamp , blev dog skadet i dagens kamp . Vores kanter Fabric , Frederik , Rasmus taasti suplerer hinanden flot , og i dagens kamp fik Mads Langberg et meget flot comeback efter hans lange skades pause , så det ser godt ud lige nu og jeg håber at alle gør hvad de kan for at kunne spille næste uges kamp mod Assens så vi kan forsætte den flotte stime i er inde i , det er virkelig en fornøjelse at se at med et meget stort antal udskiftninger i dagens kamp at det ikke kunne ses når vi skiftede , og at en så lige kamp var uden hårdt spil , ingen frustationer over ligegyldige ting der somme tider påvirker spillet negativt , alle disse ting gør bare at i lige nu fortjener medgangen , så drenge nyd det og gør hvad i kan for at spille næste lørdag mod Assens . God Weekend.