Purhus IF – Assens 4-4.
Tirsdag aften skulle Purhus IF serie 5 spille den udsatte kamp fra første spillerunde , med lørdagens sejr var det en Purhus hold der inden kampen troede på et godt resultat igen .
Og selv om vi havde vi havde 4 spillere skadet inden denne kamp så skal det ikke være en undskyldning for det uafgjorte resultat. vi kunne stadigvæk stille med 14 rigtig gode serie 5 spillere ,
Nu til selve kampen : starten af kampen blev som vi havde forventet af Assens , vi vidste de ville forsøge at presse vores forsvars spillere til at lave fejl og flere gange var det også lige ved at lykkedes for dém men vi red stormen af og kom foran efter 19 min ved Jaw , derefter overtog vi spillet og kom efter 23 min ved Kaas og igen ved 36 min – 3-0 ved Høgh der også blev første halvlegs resultat .
Anden halvleg startede som første , Assens fik presset os og efter 50 min spil fik de scoret til 1-3 og dette mål samt deres udskiftning på målmands posten bevirkede at de troede lidt mere på at de kunne komme tilbage i kampen som de også gjorde i lørdags ,
efter 57 min fik blomme scoret på hans første bold berøring efter sin indskiftning , med 4-1 troede vi at nu kunne det ikke gå galt men kort efter bliver vi ramt af en udvisning som ikke burde koste da Assens også fik en mand vist ud i den samme situation , men om rokeringen gav lidt uro og vi gik spillemæssigt i stå. og da vi igen blev fuldtallige fik vi endnu et gult kort og samtidig måtte Høgh lade sig udskifte med et slag på hans dårlige skulder . dette bevirkede at vi måtte lave endnu en stor om rokade da hele vores ellers så stærke defensive midtbane nu var væk .
Assens troede nu på det og fik reduceret til 2-4 i det 72 min og igen til 3-4 i det 81 min og når man har ført med 4-1 og haft styr på kampen og der kort før tid så står 3-4 så kan det ikke undgås at spillerne bliver nervøse og begynder at lave fejl , og pludselig stod der 4-4 som også blev kampens resultat , om resultatet var retfærdigt ved jeg ikke for Assens havde masser af chancer og situationer som nemt kunne have kostet mål . men følelsen af at føre med 4- 1 med 20 min tilbage er svær at acceptere !! . men vi må videre ,men det er 3 rigtig svære kampe , vi har tilbage men med lidt mere fokus hele kampen venter der flere point til os , men vi skal stå sammen nu, og møde op til træning så vi kan blive endnu bedre , men også i dag syntes jeg at spillet er blevet bedre i perioder og lover godt for de sidste 3 kampe inden sommerferien , så kom igen – vi skal bare ud og spille mange kampe så vi hele tiden kan lægge på og minimere antallet af fejl. NB – vi har lige nu en fantastisk senior trup med mange gode spillere og forsætter vi det hårde arb så kommer det gode spil og dermed også resultaterne helt sikkert !! så forsæt det flotte fremmøde til træning og viljen til at være med i kampene . ses til træning.  Mvh Karsten & Nicolai Klit.