Men slut hos den klub som jeg troede altid skulle være min klub Purhus IF !! , efter en pause fra fodbolden i 2018 kunne det jo være der dukker en anden klub op der vil det jeg vægter i en klub og med et hold , Men lørdag var min sidste kamp i spidsen for serie 3 holdet hos de kongeblå , mit trænervirke hos Purhus IF strækker sig over 16- 17 år , Først mikroput, Miniput, Lilleput så Pause og job som holdleder for senior 06-07- dernæst træner for U13- U14 og U15 siden træner for serie 6 serie 5 serie 4 og i år serie 3 , de sidste 3 sæsoner har jeg haft min ældste søn NIcolai som holdleder og min yngste søn Mikkel som spiller ,en fornøjelse at dele det med jer begge , Tak for det , Nicolai stopper også men Mikkel fortsætter i klubben som spiller , og det hele har´været en fornøjelse og jeg har mødt rigtig mange mennesker gennem fodbolden som jeg fremover kommer til at savne , på holdet som spillede sidste kamp igår var der 2 af spillerne som også var spillere på holdet i mit første trænerjob i Mikroput i år 2000 , ( Gaffel & Vo ) , efteråret i serie 3 sluttede vi af som ubesejret i de sidste 7 kampe , i de 7 kampe kun lukket 4 mål ind , sejr i de sidste 6 kampe og sluttede med at slå serie 2 oprykkerne med 3-1 igår samlet sluttede vi på en flot anden plads , men nu er det slut ,klubben vil en anden træner profil til at samle de 3 hold , så derfor var kampen min sidste i Purhus IF . men jeg fortryder intet Purhus IF er en fantastisk klub og en med en helt speciél seniorafdeling .Held og lykke fremover og stor tak til Lone for altid at bakke op , selvom en fodboldsæson er meget lang og kræver mange timer , altid støtter du op , dernæst stor tak for at dele holdet med dig Nicolai det kommer jeg til at savne og også til dig Mikkel , jeg ved det har været svært engang imelem at have din Far som træner men du har klaret det flot . Mvh K Klit