Så startede sæsonen også for 2. holdet. Kampen blev spillet på udebane mod SMIFF, hvor vi havde tabt en træningskamp mod deres 1. hold knebet med 2-1.

Efter en lige første halvleg hvor vi dog havde et lille overtag, fik Martin Westh midt i anden halvleg en ripost i det lille felt som han sikkert sparkede i mål. Sidst i halvlegen sendte SMIFF alle mand frem for at fremtvinge en udligning, men sikkert forsvarsspil og kontrolleret kontra spil gjorde at vi var tættere på 2-0 end SMIFF var på en udligning.

Kampen viste til tider at vi kan spille pænt fodbold, men mangler at holde tempoet hele kampen og tænke os om og aflevere bolden i stedet for at gå selv.

Næste kamp er på hjemmebane i Gassum lørdag den 21. april kl. 13:30 mod Hornbæk, som i den første kamp spillede 3-3 med Bjerregrav