Lørdagens kamp på Asferg Arena , hvor vi første gang skulle lufte det nye spille sæt som er sponsoreret af Zwei grosse Bier bar Randers , stod mellem Purhus IF og Hobro ik , samtidig var det første kamp af retur opgørene i gruppen – i den første kamp i efteråret hev vi en 2-1 sejr i hus med en scoring i det sidste minut så vi var inden kampen ´noget nervøse for hvad Hobro Ik kunne komme med idag , da man aldrig ved hvilket hold Hobro har med , men omvendt var vi sikre på at vi selv var i stærkeste opstilling på dagen. ( torsdag sendte jeg 14 sms`er om kamp -om folk kunne spille og alle 14 kunne spille idag – så den første kamp hvor der var oversiddere på andet holdet ) så kunne vi idag ikke slå Hobro ik i stærkeste opstilling så har vi ikke noget at gøre i serie 4 – hvis vi skulle rykke op i efteråret .
Nu til dagens kamp : Da der blev fløjtet op til kampen var det et tændt hold der gik på banen , men i de første fem min af kampen var det lidt rodet og Hobro kom til et par chancer som forsvaret og Mike fik afværget i fællesskab.Men derefter var det os der sad på kampen og kom til flere store chancer , hvor vi lige manglede at den sidste skarphed , men i det 13 min blev det 1-0 ved Mads Mikkelstrup , efter flot sammen spil med Magnus i det 15 min var det Magnus ígen efter flot sammenspil med Daniel , minuttet efter var det Daniels tur til at score efter et flot angreb med Mads M , i minnuterne kom vi til flere store chancer men det blev ikke til flere mål i første Halvleg , så 3-0 ved halvleg var godkendt efter en meget flot første halvleg .
Anden halvleg : var noget rodet og i de første 20 min en mere lige kamp en man skulle tro, men mange af Hobros spillere kan jo godt spille fodbold men er et meget ustrukttureret hold uden en plan for hvordan de vil spille kampen , så de havde held helt til det 71 min at holde os fri fra yderligere scoringer , men med målet som Magnus scorede til 4-0 opgav de , derfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse , et minnut senere var det Rasmus Taasti der scorede til 5-0 , i samme minnut scorede Daniel Lejel til 6-0 og hvilket mål , fra spids vinkel fra højre side og langt fra mål skyder han på må og med en indadskruende bold drejer den ind i fjerneste målhjørne uden chance for Hobros keeper , ( kampens flotteste detalje ) Ca 5 min fra sidste fløjt bliver Magnus fældet og får helt korrekt tilkendt et straffe spark , og med en 6-0 føring blev det Mike der fik lov at sparke og efter lidt bande på Hobros målmand sparkede han bolden ind til 7-0 , i kampens sidste minnut fik Mads Langberg scoret til slutresultat 8-0 til os .
Så en stor sejr som kun kom i hus fordi vi som hold stod sammen alle 14 mand, i er igen ved at være det kollektiv som man skal være for at klare sig. en række højere , men i skal have stor ros for at huske hvad vi aftaler i oplægget , tror på det og kæmper rigtigt hårdt for hinanden i samtlige minnuter , så nu ser det for alvor godt ud inden de sidste 4 kampe , så lad os træne godt i ugen og vær klar til kamp på næste lørdag så vi kan tage næste skridt.