Kære aktive PIF’er

Hvis du var blandt de mere end 75 frivillige, der 1., 2. eller 4. november hjalp med messeopstilling og –nedtagning i Gigantium, skal der hermed lyde en KÆMPE TAK for din indsats. Hvis du derimod gik glip af denne mulighed for at hjælpe får du chancen igen til februar – forklaring følger!

Torsdag d. 1. november var vi i gang fra klokken 8.00. Dagen igennem var ca. 45 forskellige og ihærdige glade mennesker i gang og vi var stadig ca. 10 der gjorde arbejdet færdigt og kunne drage fra Ålborg kl. 23.00. Fredag drog en flok fodboldspillere med forældre af sted  for at ligge tæpper. Søndag d. 4. november var det tid at pille det hele ned igen. Her toppede vores indsat med hele 50! veloplagte og hårdt arbejdende  PIF’ere. På trods af at det var den hidtil største messe vi har arbejdet med blev nedtagningen klaret på rekordtid – FLOT KLARET! – Nu står vi så tilbage med endnu en fantastisk oplevelse i PIF og kr. 65.000 indsat på foreningskontoen til fælles glæde for det gode foreningsarbejde.

Vi er allerede nu i forhandlinger om endnu en messe som løber af stablen i Scandinavian Congres Center i Århus d. 9.-10. februar 2013.  Vi skal stille op torsdag d. 7. februar og pille ned søndag d. 10. februar. – Sæt allerede nu kryds i kalenderen og send gerne dit tilsagn om at deltage til kh@skiold.com.

Med venlig Hilsen

Jens Larsen, PIF