Lørdagens første PIF kamp stod mellem Randers Kfum og Purhus IF på Gassum stadion i hård vind , hagl, sne og sluttede med en 3-2 sejr i flot solskinsvejr – så en perfekt afslutning på ´dagens kamp selv om det holdt rigtigt hårdt ,
Nu til dagens kamp : Starten af kampen hvor vi skulle forsøge at sætte os på spillet allerede fra starten for at se om vi kunne lægge sidste uges nederlag bag os , og ´finde vores velkendte spillestil frem , men starten af kampen var meget lig vores indsats i Helsted Kampen – vi har svært at finde den nødvendige tænding i kampene og det skal vi hurtigst muligt have rettet op på , så selv om vi sad på starten af kampen , kom Kfum til chancer og kom da også foran 1-0 inden vi begyndte at finde den tænding i spillet vi ved vi alle besidder , så selv om vi sluttede første halvleg bedst af og også kom frem til en hel håndfuld chancer som vi burde have scorret på så var vi bagud ved halvleg – men efter få min spil af anden halvleg fik vi udlignet efter en flot oplæg fra Vo fik Frederik scoret sit første Pif mål – efter udligningen sad vi fulstændig på kampen og kom også foran 2-1 ved et rigtigt energi mål fra Vo efter at Andres havde ramt overliggeren efter et hjørnespark . derefter havde vi igen flere 100% chancer uden at score , og efter en lille misforståelse fik Kfum igen scorret tikl 2-2 med 12 min tilbage men endnu en gang kom vi tilbage i kampen og fik tilkendt et straffespark som VO sikkert satte ind til 3-2 som også blev kampens resultat – så selv om vi have det meste spil og kom frem til massr af chancer så skal vi til at være mere skarpe foran mål – men flot at se vi fandt tændingen i kampen ! – næste gang hvor Fjorden er modstanderen SKAL den være der når kampen fløjtes op kl 18.30 fredag aften – så drenge sæt X i kalenderen til fredag så vi kan kan stille et stækt hold på Fredag .
Så lad os arbejde videre og husk det hele kommer ikke af sig selv vi skal selv finde det frem det gør vi fredag mod Fjorden – God Week-end drenge og vi ses tirsdag.