Purhus IF s – andet hold i serie 5  havde inden dagens kamp mod Spentrup på Spentrup stadion kniven for struben hvis vi ville spille med om oprykningen til serie 4 , inden dagens opgør lagde vi på en 3 plads, 2 points efter både dagens modstander Spentrup og Fjorden .

Så vores største  fokus i oplægget til dagens kamp var at glemme al snak om oprykning , et tema  som nok har haft for stort fokus i årets første kampe , i stedet ville vi have styr på vores eget spil ,  finde spille glæden .samt stå sammen endnu stærkere sammen  som hold , så må vi se efter de sidste kampe hvor langt det rækker .

Nu til selve kampen.

Det var et topmotiveret og veloplagt hold der gik på banen mod Spentrup denne lørdag eftermiddag.  spillerne ville virkelig vise at de sidste 20 min i den seneste  kamp var en enlig svale . og vi  lagde med det samme pres på Spentrup,  og dette pres bevirkede at vi efter 4 min spil fik et frispark lige uden for feltet . en af vores yngste spillere Scooter påtog sig opgaven og sparkede bolden sikkert ind  uden chance for målmanden ,over muren og helt op og ramme undersiden af  overliggeren,  så en fantastisk start på kampen  , derefter forsatte vi det tunge pres og  efter et flot angreb stod denne kamps helt i særklasse  bedste spiller ( Kaas ) for en scoring , nærmest scoret fra baglinjen , med en yderside i fjerneste mål hjørne ,  så 2-0 efter et kvarter . super start , efter ca 25 min spil får vi til kendt et straffe spark , som Hagi desværre må se reddet helt ude ved stolpen, (  flot redning )  .Derefter får Spentrup til kendt et staffespark ( fejlkendelse da forseelsen blev begået et par  m uden for feltet ) så nu var vi på sidelinjen bange for at sidste kamp skulle gentage sig , men den flyvende Kaas ville det anderledes og bragte os foran 3-1 efter ca 35 min spil . 3-1 var også resultatet ved halvleg,

Anden halvleg fortsatte med et tungt pres på Spentrup. og Hagi ville også på tavlen i dag og scorede på et langskud som blev rettet af en Spentrup forsvarer , 4- 1 til os . og vi kørte flot sejren i hus efter en diciplineret kamp som virkelig giver os tro på tingene igen . denne kamp var ubetinget vores bedste kamp dette forår . Dog med endnu et par skader der sprang op igen . Tv s fiber ,Kim s ankel skade . ærgerlige skader , de havde ellers begge 2 startet flot.

Men en flot kamp af holdet , så lad os forsætte dette i næste kamp.mod Hobro på næste lørdag.  Kampens spiller blev Kaas med 10 stemmer og fighteren gik til Stilk som spillede en fejlfri kamp i dag . Dejligt med den store opbakning på sidelinjen ,   Vi ses til træning Tirsdag og torsdag, Nicolai og Karsten klit.