Udviklingskoordinator Nikoline Elling

Over en periode på snart 10 år har Kultur- og Aktivitetshuset i Gassum og Fonden Træningshuset i Asferg fået skabt nogle fantastiske idrætsfaciliteter. Det er nu på tide at se på hvordan vi kan fastholde aktivitetsniveauet og udvikle nye aktiviteter i Vores faciliteter. Derfor har Fonden Træningshuset i Asferg pr. 1. maj 2015 ansat Nikoline Elling som udviklingskoordinator først på deltid, og fra maj 2016 på fuldtid.

Nikoline Elling har taget en bachelor i idræt fra Aalborg Universitet, og har arbejdet halvandet år i fire haller i Mariagerfjord Kommune med udvikling af nye aktivitetstilbud i hallerne, samt markedsføring her af. Hun er en lokal pige, som er opvokset i Asferg og har derfor haft sin gang i den lokale idrætsforening PIF, hvor hun bl.a. siden 2014 har været bindeleddet mellem Asferg Skole og Purhus idrætsforening.

Målet med ansættelsen er at understøtte PIF’s arbejde, så der også fremadrettet kan tilbydes et højt niveau af aktiviteter. Derudover vil der være fokus på at udvikle nye og attraktive aktiviteter i de fine faciliteter i både Gassum og Asferg. Et andet ønske er at skabe god dialog til nuværende samt nye brugere og at styrke samarbejdet med de mange frivillige der hjælper til i PIF samt i Kultur- og Aktivitetshuset i Gassum og Træningshuset i Asferg.

Det er vigtigt at alle kommer på banen for at udvikle både PIF og de fantastiske faciliteter i Gassum og Asferg. Der opfordres derfor til at åbne op for fantasien og begynde at tænke i muligheder og ideer. Alle er velkommen til at kontakt Nikoline med spørgsmål, ideer, ønsker og hun vil hjælpe på bedste vis.

Niko Billede

KONTAKT 

Udviklingskoordinator Nikoline Elling
Telefon: 30 20 46 21
Mail: nikoline@traeningshuset.dk

Besked til Udviklingskoordinatoren

11 + 7 =