Velkommen til PIF gymnastik

Velkommen til gymnastik i Purhus IF

Vi er glade for, at du i denne sæson vil benytte dig af et af gymnastikafdelingens tilbud. Herunder, har vi samlet lidt informationer om gymnastikafdelingen i Purhus IF.

Forventninger til gymnasten

–          er aktivt deltagende

–          er positiv og respekterer både gymnastikken, holdkammeraterne og instruktørteamet,

–          efterlader Træningshuset i god stand,

–          møder til tiden

Forældrene

En meget vigtig brik er forældrenes opbakning til PIF, som udover at være en forening, også er et fællesskab.

Samspillet mellem instruktører og gymnaster er vigtig, og derfor ser vi gerne, at forældrene holder ”lav profil” under træningen. Benyt jer gerne af  faciliteterne i huset, hvor der er mulighed for en gratis kop kaffe/the.  Eller meld jer ind i fitness afdelingen i PIF og brug tiden mens I venter i fitness lokalet på 1.sal.

Redskabsflytning og oprydning er dog noget som PIF ser, som en del af forældreopbakningen, da det giver et bedre flow i træningsforløbet.

Øvrige områder:

–          Ved forespørgsel, bage en kage eller andet.

–          Hjælpe ved evt. arrangementer på holdet.

–          Messeopstilling – Se info på www.purhusif.dk

Instruktørens rolle

Alle i gymnastikafdelingen arbejder på frivillig basis og gør det fordi de synes det er sjovt. Instruktørerne får ikke løn men får tilbudt kurser.

Vi forventer af instruktørerne, at de:

–          nyder at være instruktør for gymnasterne

–          opmuntrer med konstruktiv feedback

–          ser alle gymnasterne og giver udfordringer på gymnasternes individuelle niveau

Har I spørgsmål, kommentarer eller gode idéer, er I altid velkomne til at kontakte os!

 

Gymnastikudvalget fungerer som gymnastikkens knudepunkt mellem instruktører, hjælpere, aktiviteter, bestyrelse, forældre mv.  Det er udvalgets opgave at støtte instruktørerne og hjælpeinstruktørerne, så det bliver så nemt og sjovt som muligt, at være frivillig instruktør og hjælpeinstruktør.

Indmeldelse

Foregår på www.purhusif.dk, hvor alle aktive skal indtaste data og betale med dankort. Husk det er BARNETS navn som skal indtastes. Har du problemer med tilmeldingen eller har du ikke mulighed for at betale med dankort, kontakt da venligst Gymnastikudvalget.

Forsikring
Vi anbefaler Jer at tegne en fritids- og ulykkesforsikring da I, eller jeres børn, ikke er omfattet af foreningens forsikringer.

T-shirts/Gave instruktører

Inkluderet i kontingentet er køb af en t-shirt i forbindelse med opvisningen i foråret, samt gave til instruktørerne ved afslutning.

Ferie afholdes i ugerne: 42 + 51/52 + 7