For at PIF kan fortsætte med at tilbyde sunde og sjove idrætsaktiviteter for alle aldersgrupper, til en attraktiv pris, har vi brug for netop din hjælp. PIF har påtaget sig opgaven med at opstille og nedtage messestande til en livsstilsmesse, som afholdes i Scandinavian Congress Center i Aarhus. Derfor søger vi friske frivillige til at hjælpe med opsætnings- og nedtagningsopgaver.
 

Vi har brug for frivillige til:

  • Opsætning torsdag d. 10. marts (fra morgenstunden) – der mangler især hjælp efter kl. 15.00
  • Nedtagning søndag d. 13. marts (fra ca. 17:30)

Vi skal bruge ca. 100 friske frivillige! Og det er helt op til dig selv, om du vil deltage en eller begge dage, og hvor mange timer du vil afsætte.

 

Kunne du tænke dig at give en hjælpende hånd med, så kontakt Hans Mikkelstrup på hansmikkelstrup@post.tele.dk eller 23 80 76 56

 

Det bliver et par hårde, sjove og hyggelige dage, så vi håber at DU, en ven, en nabo, eller en fremmed du har spurgt på gaden vil hjælpe PIF med denne opgave. Vi sørger selvfølgelig for forplejning og drikkevarer begge dage.

Arbejdet med at sætte messestande op kan klares af alle – uanset om du er en rigtig håndværker eller har ti tommelfingre, så kan vi bruge din hjælp.

Den lette arbejdsbeskrivelse – alle kan være med

En messestand består af et antal lodrette stolper på ca. 2 meter, samt bagklædninger 1 x 2 meter. De fastholdes mellem stolperne af et top- og bundstykke. Stolper samt top- og bundstykker et lagt ud i hallen og markerer hvor standen skal stå. Man går sammen i hold af 3 personer. Hvis man er med første gang følges man med 2 andre, der ved hvordan det foregår.

Hovedopgave – arbejdsgang:

  • En person holder stolper
  • En person skruer (det er en unbrako skrue, der skal strammes, så stolpe og top/ bundstykke spændes sammen)
  • En person henter bagklædninger Det er let og ligetil. Så uanset om du til daglig er håndværker, eller har 10 tommelfingre, så kan du hjælpe til på messen.

Andre opgaver på messen:

Derudover skal der lægges tæpper i nogle af standene. De er klippet i størrelse til standene og tapes fast i kanterne. Alle stande har spotlys og nogle af vores deltagere skal samle disse – dvs. skrue pærer i fatninger. Sidste del af opstillingen er montering og sammenkobling af lysene. Søndag fra kl. ca. 17.30 tages det hele ned igen og pakkes.
 

Kunne du tænke dig at give en hjælpende hånd med, så kontakt Hans Mikkelstrup på hansmikkelstrup@post.tele.dk eller 23 80 76 56